Personlig assistans Malmö

Särnmark är ett assistansbolag i Malmö.  Vi är Sveriges första assistansbolag och erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

Vårt kontor I Malmö ligger på Jägersrovägen 151, bredvid Jägersro Center. Här finner du bland andra Annelie, Maria och Susanna.

Tillsammans har vi på Särnmark många års erfarenhet av personlig assistans, flest rentav eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Efter mer än 30 år har vi fortfarande samma ägare och vi drivs av det som fick vår grundare Mikael att starta Särnmark:

Han själv, och andra med funktionsnedsättning, ska precis som alla andra ha rätten att kunna leva det liv man själv vill. Därför är det särskilt viktigt för oss att vår personliga assistans ska hålla hög kvalitet. Ett bevis på det är att stora vinster aldrig varit vårt uppdrag. Istället ska så mycket som möjligt alltid återinvesteras i verksamheten.

Sedan ett helt gäng år har vi verksamhet i Skåne och nu ett kontor i Malmö. Välkommen att höra av dig om du funderar på att byta assistansanordnare, ansöka om assistans eller bara vill bolla din situation.

Porträtt på Anders Tyren i blå skjorta och glasögon.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Anders och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av mina kollegor snart till dig.

Har du frågor om personlig assistans?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Kontaktpersoner

Annelie Johansson, Särnmark Assistans

Annelie Johansson

Kontorschef
annelie.johansson@sarnmark.se040-40 55 34
Maria Hovler, Särnmark Assistans

Maria Hovler

Kundansvarig
maria.hovler@sarnmark.se040-40 55 31
Marja Ranefjärd, Särnmark Assistans

Marja Ranefjärd

Informatör
marja.ranefjard@sarnmark.se0700-12 20 26
Safete Ibrahimaj, Särnmark Assistans

Safete Ibrahimaj

Kundansvarig
safete.ibrahimaj@sarnmark.se040-40 55 37
Susanna Mossberg, Särnmark Assistans

Susanna Mossberg

Kundansvarig
susanna.mossberg@sarnmark.se040-40 55 32

Här ligger vårt kontor

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär

Ett assistansbolag i Malmö — Sveriges första!

Tack vare vår omfattande erfarenhet inom personlig assistans förstår vi hur viktigt det är med självbestämmande och trygghet för att kunna leva sitt liv, inte bara överleva.

Att bygga en öppen och tillitsfull relation mellan dig, din ansvariga kontaktperson och dina assistenter är viktigt för att alla ska trivas och må bra. För oss är detta avgörande för vårt långsiktiga förhållningssätt. Att vi ofta lyckas märks när vi tittar på den genomsnittliga tiden som en person är kund hos Särnmark: 5 år, vilket är betydligt längre än genomsnittet inom personliga assistans i Sverige.

Som ett assistansbolag i Malmö strävar Särnmark efter att vara mer än bara din leverantör av personliga assistenter. Vi vill också vara en resurs för dig och dina närstående. Därför anordnar vi emellanåt allt från föreläsningar på teman relaterade till personlig assistans och livet med en funktionsnedsättning till spelkvällar och gofika. 

Vi är medvetna om de utmaningar som finns inom personlig assistans och bemöter dessa genom att ständigt förbättra och anpassa våra tjänster. Vi arbetar därför för politisk förändring som gynnar personer med funktionsnedsättning. Vårt mål är att alla, oavsett funktionsnivå, ska ha lika rättigheter och möjligheter att styra över sina liv. Om vi ska vara helt ärliga är Sverige tyvärr inte där idag. För att förändra till det bättre behöver vi kämpa tillsammans.

Vårt övergripande mål är att vara det assistansbolag i Malmö med mest nöjda kunder, tack vare vår erfarenhet, kompetenta personal och vårt uppdrag från våra grundare och ägare: Att alltid sätta hög kvalitet på den personliga assistansen som Särnmarks viktigaste mål.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur våra personliga assistans-tjänster kan stödja just dig och dina behov.

Särnmarks erbjudande inom personlig assistans i Malmö:

Ett assistansbolag i Malmö med personlig assistans skräddarsydd för dig:

Vi erbjuder personlig assistans som är specifikt anpassad efter dina unika behov och önskemål. Hör av dig till oss så att vi får lära känna dig bättre. Givetvis gör vi hembesök var du än bor i Sverige.

Juridisk rådgivning inom personlig assistans:

Vårt team av kunniga jurister är experter på lagstiftning kring personlig assistans. Behöver du hjälp med att ansöka om assistans eller vill veta om du kan berättigas fler timmar? Vi erbjuder kostnadsfri hjälp.

Fullständig öppenhet:

För full insyn i din assistansekonomin publicerar vi ekonomiska rapporter månatligen. Dessa är tillgängliga bakom inloggning för din säkerhet. Om du har frågor kan du alltid kontakta oss för att försäkra dig om att dina assistansmedel används korrekt.

Erfarna och välutbildade personliga assistenter:

Våra assistenter har ofta bred erfarenhet, och de som är nya på jobbet genomgår utbildning för att kunna göra ett så bra jobb för dig som möjligt. Inom ramen för utbildningarna lär sig våra assistenter först och främst hur personlig assistans ska genomföras, men också relevanta lagar och regler för att säkerställa att din assistans utförs prickfritt.

Din åsikt är viktig för oss:

Genom årliga oberoende kundundersökningar får våra kunder möjlighet att påverka vår verksamhet. Dina synpunkter är viktiga för vår fortsatta utveckling och förbättring.

Varför vi finns:

Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Vi startade för över 30 år sedan som ett pilotprojekt. Våra grundare, Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm, har båda två egen erfarenhet av personlig assistans. Mikael är numera kund på Särnmark och Cecilia arbetade tidigare som personlig assistent. Det som fick dem att starta Särnmark var viljan att förbättra möjligheterna att leva livet, för Mikael och andra personer med funktionsnedsättning. Än idag är det vad som driver assistansbolaget Särnmark.