Lokalkontor Malmö

Särnmark är ett assistansbolag i Malmö. Vårt kontor är på Jägersrovägen 151, bredvid Jägersro Center. Här finner du bland andra Annelie och Maria som ansvarar för våra kunder i Skåne. Vi har mångårig erfarenhet av personlig assistans, rentav mest eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Över 30 år senare ägs vi fortfarande av våra grundare Mikael och Cecilia och vi drivs av samma orsaker som fick dem att bli pionjärer. Personer med funktionsnedsättning ska ha samma möjligheter som alla andra att leva det liv man själv vill. Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar, oavsett om det är så att du söker jobb som personlig assistent i Skåne, ska byta assistansbolag eller bara vill bolla din personliga assistans.

Kontaktpersoner

Här ligger vårt kontor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Conny och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär