Lokalkontor Malmö

Bredvid Jägersro Center ligger vårt lokalkontor på Jägersrovägen 151 i Malmö. Här finner du Annelie, Jannet och Eva som ansvarar för alla våra kunder i Skåne. För mer information om våra representanter är det bara att ”scrolla” ned för få ett ansikte och kontaktuppgifter till oss. Oavsett om du söker jobb, personlig assistans, har funderingar, åsikter eller kanske ett smart förslag på hur vi kan göra vår personlig assistans ännu bättre är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mejl.

Kontaktpersoner

Här ligger vårt kontor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär