Personlig assistans Malmö

Särnmark är ett assistansbolag i Malmö. Vårt kontor ligger på Jägersrovägen 151, bredvid Jägersro Center. Här finner du bland andra Annelie, "Thompa", Magdalena, Maria och Susanna.

Tillsammans har vi på Särnmark många års erfarenhet av personlig assistans, flest rentav eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Efter mer än 30 år har vi fortfarande samma ägare och vi drivs av det som fick vår grundare Mikael att starta Särnmark:

Han själv, och andra med funktionsnedsättning, ska precis som alla andra ha rätten att kunna leva det liv man själv vill. Därför är det särskilt viktigt för oss att vår personliga assistans ska hålla hög kvalitet. Ett bevis på det är att stora vinster aldrig varit vårt uppdrag. Istället ska så mycket som möjligt alltid återinvesteras i verksamheten.

Sedan ett helt gäng år har vi verksamhet i Skåne och nu ett kontor i Malmö. Välkommen att höra av dig om du funderar på att byta assistansanordnare, ansöka om assistans eller bara vill bolla din situation.

Kontaktpersoner

Annelie Johansson, Särnmark Assistans

Annelie Johansson

Kontorschef
annelie.johansson@sarnmark.se040-40 55 34
Magdalena Simonsson, Särnmark Assistans

Magdalena Simonsson

Informatör
magdalena.simonsson@sarnmark.se040-40 55 35
Maria Hovler, Särnmark Assistans

Maria Hovler

Kundansvarig
maria.hovler@sarnmark.se040-40 55 31
Susanna Mossberg, Särnmark Assistans

Susanna Mossberg

Kundansvarig
susanna.mossberg@sarnmark.se040-40 55 32
Thomas Glantz, Särnmark Assistans

Thomas Glantz

Informationschef
thomas.glantz@sarnmark.se040-40 55 33

Här ligger vårt kontor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Thomas och arbetar som informationschef på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av mina kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär