Personlig assistans i Vadstena

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Vadstena, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Linköping . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Hur är ett bra assistansbolag?

Efter mer än trettio år inom personlig assistans (vi är Sveriges första assistansbolag) vet vi att vårt jobb är att få ditt liv att funka, så att du kan lägga tid och energi på de saker du gillar mest. Vare sig det innebär att titta på folk längs med strandpromenaden i Vadstena, kanske satsa på karriären, fokusera på familjen eller göra något helt, helt annat.

När vi startades av Mikael Särnmark var det för att Mikael ville kunna fortsätta leva sitt liv, trots sin förvärvade hjärnskada. Lösningen för honom blev att anställa sina egna personliga assistenter, något som knappt var möjligt innan LSS-reformen 1992. Som pionjärer inom personlig assistans vill vi fortsätta kämpa för att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva sin liv på lika villkor som alla andra samhällsmedborgare.

Idag har Särnmark verksamhet runt om i Sverige och cirka 3500 personliga assistenter. Hör jättegärna av dig om du funderar på att byta assistansbolag i Vadstena eller överväger att ansöka om personlig assistans i Vadstena. Vi erbjuder gratis rådgivning inom personlig assistans.

Välkommen till Särnmark!

Vårt erbjudande i Vadstena

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor