Personlig assistans i Örebro

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Örebro, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Karlstad . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Rätt och riktig personlig assistans

Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Vi startades inte för att våra ägare skulle tjäna pengar utan för att vår grundare, Mikael Särnmark, var med om en olycka som ledde till en allvarlig hjärnskada. På den tiden var hemtjänst i stort sett den enda hjälpen som gick att få vilket gjorde att Mikael blev som en fånge i sitt eget hem. Men han ville fortsätta vara den han är och leva sitt liv, inte bara överleva. Efter mycket tjat fick Mikael till slut möjligheten att starta Särnmark Assistans som ett pilotprojekt i vilket han och andra gavs möjligheten att anställa "personliga assistenter". Nuförtiden är personlig assistans det självklara valet för personer med funktionsnedsättning men det är viktigt att komma ihåg att det inte alltid varit en möjlighet.

Mer än trettio år senare fortsätter Särnmark kämpa för att personer med funktionsnedsättning ska ha samma rättigheter och möjligheter som andra samhällsmedborgare. Men i vardagen är vår uppgift att få din personliga assistans att funka, så att du kan fokusera på de saker du tycker om mest. Vare sig det handlar om att gnälla på sportklubben, fika på Nya Konditoriet eller umgås med familj och vänner (eller något helt, helt annat).

Funderar du på att byta assistansbolag i Örebro eller överväger du att ansöka om personlig assistans i Örebro? Vi har erfarna jurister specialiserade inom personlig assistans som kan hjälpa dig kostnadsfritt.

Välkommen till Särnmark Assistans!

Vårt erbjudande i Örebro

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor