Personlig assistans i Kristianstad

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Kristianstad, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Malmö . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Vi får livet att funka

Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Tack vare lång erfarenhet och kunniga medarbetare kan vi vara stödet i vardagen som gör att du kan fokusera på de saker du verkligen bryr dig om, vare sig det är familjeliv, en hobby du brinner för eller att fika med vänner. Tips: Att åka på en utflykt till Minnas chokladstudio slår i så fall aldrig fel!

Sedan starten 1992 har vi numera personliga assistenter utspridda över stora delar av Sverige. Vi hjälper dig gärna med personlig assistans i Kristianstad, vare sig du vill byta assistansbolag i Kristianstad eller ansöka om personlig assistans Kristianstad. Vi har erfarna jurister som kan hjälpa dig kostnadsfritt.

Hör gärna av dig så att vi får lära känna dig och bättre förstå just dina behov!

Vårt erbjudande i Kristianstad

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor