Personlig assistans i Västerås

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Västerås, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Karlstad . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Personlig personlig assistans

Sedan starten för över trettio år sedan vet vi att varje livssituation är unik. Vi brukar alltid börja med ett telefonsamtal och därefter ett hembesök, för att vi ska lära känna dig och dina behov av personlig assistans så bra som möjligt.

För att göra det så enkelt som möjligt utgår vi från två kundmodeller av personlig assistans. Trygg där vi gör allt och Aktiv där du är med och utformar din assistans själv i större utsträckning (det kan exempelvis handla om rekrytering). Tack var vår långa erfarenhet, rent av längst av alla faktiskt (vi är Sveriges första assistansbolag) vet vi hur rätt och riktig assistans ska genomföras så att du kan fokusera på de saker som betyder mest för dig.

Om du funderar på att byta assistansbolag i Västerås eller ansöka om personlig assistans i Västerås är du varmt välkommen att höra av dig. Vi har kunniga jurister som kan hjälpa dig kostnadsfritt.

Vårt erbjudande i Västerås

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor