Personlig assistans i Borlänge

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Borlänge, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Gävle . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Söker du ett assistansbolag i Borlänge?

Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Vi startades av Micke och Cecilia, båda två med egen erfarenhet av personlig assistans, redan 1992.
Idag har vi verksamhet runt om i Sverige och det närmaste fysiska kontoret till Borlänge ligger i Gävle. Vi ägs fortfarande av våra grundare och drivs utifrån samma orsaker som fick dem att bli pionjärer inom personlig assistans: personer med funktionsnedsättning ska ha samma möjligheter som alla andra att leva sina liv.

Väljer du Särnmark som assistansbolag i Borlänge skiljer vår personliga assistans mot den vi utför i övriga delar av landet. Individen och självbestämmandet står i centrum i linje med LSS-reformens intentioner. Samtidigt vill vi också vara del av att förändra samhället till det bättre för personer med funktionsnedsättning. Målet? Att du ska få så bra personlig assistans i att Borlänge att du kan lägga tid och energi på de saker du gillar mest.

Vi har personliga assistenter i Borlänge som kan hjälpa dig. Hör gärna av dig om du överväger att byta assistansbolag eller ska ansöka om personlig assistans. Våra jurister är experter inom personlig assistans och hjälper dig gärna kostnadsfritt.

Vårt erbjudande i Borlänge

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor