Personlig assistans i Lerum

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Lerum, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Kinna . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Hur vill du att din personliga assistans ska funka?

Vi vet att din livssituation och ditt behov av personlig assistans i Lerum är unikt. Men en sak som vi ofta får höra är att man vill tänka så lite som möjligt på sin personliga assistans. Att den bara ska fungera så att man kan fokusera på de saker som betyder mest i livet. För några är det jobbet, för andra familjen, ett brinnande fotbollsintresse eller att kunna träffa vännerna lite oftare. Särnmarks personliga assistans är utformad för att du ska kunna vara dig själv i så stor utsträckning som möjligt. Tack vare vår långa erfarenhet (vi är Sveriges första assistansbolag) får vi pusslet kring det personliga assistansen att funka.

Vill du byta assistansbolag i Lerum eller överväger du att ansöka om personlig assistans i Lerum? I så fall kan våra specialiserade jurister hjälpa dig kostnadsfritt.

Hör gärna av dig så att vi får lära känna dig bättre och berätta lite mer om Särnmark!

Vårt erbjudande i Lerum

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor