Personlig assistans Kinna

Särnmark är ett assistansbolag i Kinna. Vi startade för över trettio år sedan, två år innan LSS-lagen trädde i kraft. Det gör oss till Sveriges första assistansbolag. Vårt kontor i Kinna har kunder från Göteborg i väst till Borås i öst. Oavsett var i regionen du bor kan vi få vardag som fest att funka för dig, tack vare våra personliga assistenter. Vi ägs fortfarande av våra grundare Mikael och Cecilia och vi drivs av samma anledning som fick dem att bli pionjärer inom personlig assistans: Personer med funktionsnedsättning ska ha samma möjligheter som alla andra att leva det liv man själv vill leva. Vårt kontor i Kinna ligger ett stenkast från Viskan på Grovaliden 1. Här arbetar bland andra Marja, Ulrica och Patrik. Hör gärna av dig, oavsett om det är så att du söker jobb, personlig assistans eller har funderingar kring något helt annat.

Marja har brunt hår och svart tröja.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Marja och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Har du frågor om personlig assistans?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Kontaktpersoner

Camilla Haraldsson, Särnmark Assistans

Camilla Haraldsson

Kundansvarig
camilla.haraldsson@sarnmark.se0320-184 44
Helene Axell, Särnmark Assistans

Helene Axell

Kundansvarig
helene.axell@sarnmark.se0320-184 46
 Lisa Brixius, Särnmark Assistans

Lisa Brixius

Regionchef väst
lisa.brixius@sarnmark.se031-61 66 61
Marja Ranefjärd, Särnmark Assistans

Marja Ranefjärd

Informatör
marja.ranefjard@sarnmark.se0700-12 20 26
Patrik Havlica, Särnmark Assistans

Patrik Havlica

Informatör
patrik.havlica@sarnmark.se0320-184 41
Ulrica Elmelid, Särnmark Assistans

Ulrica Elmelid

Kundansvarig
ulrica.elmelid@sarnmark.se0320-184 43

Här ligger vårt kontor

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär

Personlig assistans från vårt team i Kinna

I Kinna står vårt team av professionella och omsorgsfulla assistenter redo att erbjuda dig den personliga assistansen du behöver för ett rikare liv. Vår ambition är att tillsammans med dig bygga en stabil och trygg miljö där du känner dig uppmuntrad att ta egna initiativ och göra egna val. Med vår erfarenhet inom personlig assistans har vi lärt oss att en känsla av trygghet och möjligheten att styra över sitt eget liv är grundläggande för välbefinnandet.

Ett nära och ömsesidigt förtroendefullt förhållande mellan dig, din personliga koordinator och assistenter är vad vi strävar efter, för att skapa en omgivning där alla trivs och känner sig värderade. Detta är grunden för vårt långsiktiga engagemang i Kinna, där vi är stolta över att kunna bibehålla starka och långvariga relationer med våra kunder.

Som din assistansanordnare i Kinna, är vi hedrade över att verka i en gemenskap som präglas av inkludering och tillgänglighet. Vi på Särnmark går ett steg längre än att bara tillhandahålla assistanstjänster; vi vill också vara en viktig resurs för information och stöd för dig och dina närmaste, genom att anordna evenemang och utbildningar som rör personlig assistans och livet med funktionsnedsättningar.

Vi är fullt medvetna om de utmaningar som personlig assistans innebär och bemöter dessa genom att ständigt förbättra våra tjänster och genom att aktivt arbeta för att förbättra villkoren för personer med funktionsnedsättningar. Vårt mål i Kinna är att erbjuda den mest uppskattade tjänsten, där du som klient kan leva ditt liv precis som du vill.

Kontakta oss för att lära dig mer om hur våra personliga assistanstjänster kan anpassas för dig i Kinna.

Vad vi erbjuder som assistansbolag i Kinna

Anpassad personlig assistans
Vi erbjuder tjänster som är individuellt anpassade efter dina behov och önskemål, för att du ska kunna leva ditt liv på bästa sätt.

Juridisk expertis
Vårt kontor i Kinna innefattar kunnig juridisk rådgivning inom personlig assistans. Vi erbjuder hjälp med allt från ansökningsprocessen till förståelse av dina rättigheter, utan extra kostnad.

Kvalificerade personliga assistenter
Vårt team består av kvalificerade assistenter som genomgår utbildningar för att säkerställa att de kan erbjuda den bästa möjliga assistansen. De är väl förtrogna med lagstiftningen och tränade i att hitta rätt balans i sitt stöd.

Vi lyssnar på dig
Vi värderar din feedback högt och använder oss av regelbundna kundundersökningar för att forma våra tjänster efter dina behov och för att kontinuerligt förbättra oss.

Stöd för självbestämmande
Vår assistans är grundad på principerna i LSS och syftar till att tillgodose dina grundläggande behov samtidigt som den stödjer dig att leva ett så självständigt liv som möjligt, enligt dina egna önskemål. Oavsett vad dina dagar innebär, finns våra assistenter där för dig.

Jobb som personlig assistent i Kinna
Vi söker ofta nya personliga assistenter i Kinna-området. För att se våra lediga tjänster i Kinna, ta en titt här: Lediga tjänster