Personlig assistans i Trelleborg

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Trelleborg, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Malmö . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Vill du byta assistansbolag?

Vi erbjuder personlig assistans i Trelleborg. Tack vare kunniga och erfarna jurister brukar det gå smidigt att byta assistansbolag. Men innan några beslut fattas vill vi gärna träffa dig. Vi gör därför hembesök var du än bor i Sverige. Att skynda långsamt (när det går) brukar vara avgörande för att man ska bli så nöjd som möjligt med sitt byte av assistansanordnare.

Väljer du Särnmark får du ett assistansbolag som varit med länge, rentav mest eftersom vi är Sveriges första assistansbolag. Vi grundades redan två år innan LSS-reformen, av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm, som båda två har egen erfarenhet av personlig assistans. Nu har vi kontor och medarbetare runt om i Sverige men hjärtat kvar på samma ställe: vi finns till för att våra kunder ska kunna leva sina liv som de själva kan och vill leva dem

Vårt jobb är helt enkelt att få livet att funka för dig, oavsett om det viktigaste just för dig är familjen, karriären eller att kunna gå på Vångavallen och heja fram TFF. Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!


Vårt erbjudande i Trelleborg

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor