Personlig assistans i Haninge

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Haninge, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Stockholm . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Vill du byta assistansbolag?

Söker du personlig assistans i Haninge? Tack vare lång erfarenhet och kunniga jurister brukar det gå smidigt att byta assistansbolag till Särnmark. Men för oss är det viktigt att skynda långsamt (när det går). Först vill vi träffa dig så att vi lär känna varandra och just dina behov så bra som möjligt.

Visste du förresten att Särnmark är Sveriges första assistansbolag? Vi grundades redan 1992, två år innan LSS-reformen trädde i kraft. Idag har vi kontor runt om i Sverige men vi drivs fortfarande av det som fick Micke och Cecilia att starta Särnmark: personer med funktionsnedsättning ska ha samma rättigheter och möjligheter som alla andra att leva sina liv. Mer än trettio år senare har vi stenkoll på alla lagar och regler som reglerar personlig assistans i Haninge och resten av Sverige. Det är fortfarande Micke och Cecilia som äger Särnmark och målet är den bästa möjliga personliga assistansen för dig och våra andra kunder.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan stötta dig!

Vårt erbjudande i Haninge

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor