Personlig assistans Stockholm

Särnmark är ett assistansbolag i Stockholm, beläget bara en kort promenad från Sundbybergs centrum. Utöver Maria, Lars och Fredrik finns det ett tjugotal medarbetare till på kontoret som det bara är att ”scrolla” ned till för att få ett ansikte på. Vår allra första kund är förresten vår ena grundare Micke som startade Särnmark för över trettio år sedan. Hör gärna av dig till nån av oss om du har några funderingar, oavsett om det är för att du söker jobb som personlig assistent i Stockholm eller personlig assistans i Stockholm.


Bemanningsteamet står redo

I Stockholm har du möjlighet att få in vikarier via bemanningsteamet. Alla medlemmar i teamet har en assistent­utbildning och många har arbetat som personlig assistent hos personer med olika funktions­nedsättningar och behov under flera år. De har goda referenser från tidigare assistansuppdrag och givetvis vidareutbildar de sig kontinuerligt. 

Läs mer om bemanningsteamet här

Lars har brunt hår och svart skjorta och sitter på en bänk i solen.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Har du frågor om personlig assistans?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Kontaktpersoner

 Maria Skjevik, Särnmark Assistans

Maria Skjevik

Kontorschef
maria.skjevik@sarnmark.se08-505 920 63
Anna Andersson, Särnmark Assistans

Anna Andersson

Kundansvarig
anna.andersson@sarnmark.se08-505 920 24
Porträttbild av Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Kundansvarig
anna.gustafsson@sarnmark.se08-505 920 16
Fredrik Pauloff, Särnmark Assistans

Fredrik Pauloff

Kundansvarig
fredrik.pauloff@sarnmark.se08-505 920 65
Fredrik Torehammar, Särnmark Assistans

Fredrik Torehammar

Informatör
fredrik.torehammar@sarnmark.se08-505 920 56
Hadeel Alhasan, Särnmark Assistans

Hadeel Alhasan

Kundansvarig
hadeel.alhasan@sarnmark.se08-505 920 54
Moses Tesfamariam, Särnmark Assistans

Moses Tesfamariam

Kundansvarig
moses.tesfamariam@sarnmark.se08-505 920 67
Norma Hernández, Särnmark Assistans

Norma Hernández

Kundansvarig
norma.hernandez@sarnmark.se08-505 920 49
Rebecca Berghult, Särnmark Assistans

Rebecca Berghult

Kundansvarig
rebecca.berghult@sarnmark.se08-505 920 47
Samuel Wiveson, Särnmark Assistans

Samuel Wiveson

Kundansvarig
samuel.wiveson@sarnmark.se08-505 920 64
Semhar Gebrehiwet, Särnmark Assistans

Semhar Gebrehiwet

Kundansvarig
semhar.gebrehiwet@sarnmark.se08-505 920 48
Sofie Lilja-Lolax, Särnmark Assistans

Sofie Lilja-Lolax

Kundansvarig
sofie.lolax@sarnmark.se08-505 920 17

Här ligger vårt kontor

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär

Särnmarks personliga assistenter är redo‍

Våra assistenter genomgår assistentutbildningar för att kunna stötta dig i ditt dagliga liv så bra som möjligt. Vårt mål är att vi tillsammans ska skapa en trygg miljö för dig där du ska kunna bestämma så mycket som möjligt. Tack vare vår långa erfarenhet av personlig assistans vet vi att trygghet och självbestämmande ofta är avgörande för att man ska må bra och kunna leva sitt liv som man själv önskar.

Genom en öppen och förtroendefull relation mellan dig, din kundansvarig och dina personliga assistenter vill vi skapa en miljö som alla trivs i. Det är ofta en förutsättning för kontinuitet. Ett bevis på att vi ofta lyckas är att de som anlitar Särnmark är kunder i fem år i genomsnitt, vilket är bra mycket längre än vad som är vanligt inom personlig assistans i Sverige.

Som ett assistansbolag i Stockholm är vi också stolta över att vara en del av en stad som värdesätter inkludering och tillgänglighet. Särnmark vill gärna, utöver att vara din assistansanordnare, också vara en källa till information och stöd för dig och dina anhöriga. Det är därför som vi löpande bjuder in till allt från schlagerkvällar till föreläsningar om ämnen som berör personlig assistans och att leva med en funktionsnedsättning.

Vi vet även att det finns utmaningar inom den personliga assistansen och vi möter dessa dels genom att förbättra och anpassa våra tjänster, men också genom politisk påverkan som syftar till att förbättra villkoren för personer med funktionsnedsättning. 

Vårt mål är att vara det assistansbolag i Stockholm som har nöjdast kunder, tack vare att de kan leva sina liv som de själva vill, på lika villkor som alla andra.

Kontakta oss idag för att diskutera hur våra personliga assistanstjänster kan hjälpa just dig.

Vad du kan förvänta dig av oss

Individanpassad personlig assistans i Stockholm

Vi erbjuder personlig assistans som är anpassad efter dina behov och önskemål.

Juridisk rådgivning inom personlig assistans

Vi är ett assistansbolag i Stockholm som har kunniga jurister specialiserade på lagar och regler inom personlig assistans. Vill du ansöka om personlig assistans för första gången eller utreda om du har rätt till ett större beslut? I så fall hjälper vi dig kostnadsfritt.

Erfarna och utbildade personliga assistenter

Många av våra personliga assistenter har lång erfarenhet och de som börjar arbeta som personlig assistent för första gången ser vi alltid till att utbilda. Våra assistenter ska ha koll på de viktigaste lagarna och reglerna så att assistansen utförs prickfritt, samtidigt som de också behöver kunna reflektera över sin roll som personlig assistent. När ska man kanske ta ett steg tillbaka och när behövs man som mest?


Vi lyssnar på dig

Det är våra kunder eller deras företrädare som vet bäst hur vi fungerar i verkligheten. Varje år genomförs därför en oberoende kundundersökning. Det ger våra kunder möjlighet att påverka Särnmarks utveckling. Undersökningen ger oss därför värdefull information om vad vi ska prioritera och förbättra framöver.


Tillsammans får vi ditt liv att funka

Den personliga assistansen är en del av lagen om stöd och service till vissa funktionsnedsatta, LSS. Inom ramen för den är det hjälp med de grundläggande behoven som personlig assistans avser. Men man ska också kunna leva så självständigt som möjligt, på det sätt som just du vill leva ditt liv. Oavsett om du ägnar dagarna åt att arbeta eller något helt annat ska våra personliga assistenter finnas där för dig när du behöver dem.