Lokalkontor Stockholm

Särnmark är ett assistansbolag i Stockholm, beläget bara ett inkast bort från Friends Arena i Solna. Utöver Maria, Lars och Samuel finns det ett tjugotal medarbetare till på kontoret som det bara är att ”scrolla” ned till för att få ett ansikte på. Vår allra första kund är förresten vår ena grundare Micke som startade Särnmark för över trettio år sedan. Hör gärna av dig till nån av oss om du har några funderingar, oavsett om det är för att du söker jobb som personlig assistent eller personlig assistans.


Bemanningsteamet står redo

I Stockholm har du möjlighet att få in vikarier via bemanningsteamet. Alla medlemmar i teamet har en assistans­utbildning och många har arbetat som personlig assistent hos personer med olika funktions­nedsättningar och behov under flera år. De har goda referenser från tidigare assistansuppdrag och givetvis vidareutbildar de sig kontinuerligt. 

Kontaktpersoner

Här ligger vårt kontor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär