Personlig assistans i Lund

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Lund, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Malmö . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Personlig assistans nära dig

Särnmark assistans är Sveriges första assistansbolag. Vi startades av Micke och Cecilia, båda två med egen erfarenhet av personlig assistans, redan 1992.
Idag har vi verksamhet runt om i Sverige men ägs fortfarande av våra grundare och drivs utifrån samma orsaker som fick dem att bli pionjärer: personer med funktionsnedsättning ska ha samma möjligheter som alla andra att leva sina liv.

I Lund sägs det att tradition och innovation möts och där går syftet med Särnmark Assistans också att finna. Individen och självbestämmandet står i centrum i linje med LSS-reformens intentioner. Samtidigt vill vi också vara del av att förändra samhället till det bättre för personer med funktionsnedsättning. Målet? Att du ska få så bra personlig assistans i Lund att du kan göra precis vad du vill och kan, oavsett om det innebär kvalitetstid med familjen, fika med vänner på Broder Jakobs Stenugnsbakeri, eller något helt annat.

Vi har personliga assistenter i Lund som kan hjälpa dig. Hör gärna av dig om du överväger att byta assistansbolag eller ska ansöka om personlig assistans. Våra jurister är experter inom personlig assistans och hjälper dig gärna kostnadsfritt.

Vårt erbjudande i Lund

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor