Ägare och styrelse

Mikael och Cecilia är ägare och grundare. Hela styrelsen hittar du nedan.

Barbro Zetterberg (adjungerad styrelseledamot)

Särnmarks styrelse (adjungerad styrelseledamot)

Mer info kommer

Bengt Eliasson, Särnmark Assistans

Bengt Eliasson

Särnmarks styrelse

Cecilia Ekholm

Grundare & ägare

1991 träffade jag Mikael Särnmark och vi grundade vårt assistansföretag som jag blev vd för. Dessförinnan hade jag arbetat som motsvarande personlig assistent parallellt med mina studier på gymnasieskola och universitet. 2020 har jag varit verksam inom området personlig assistans i närmare 40 år.

Inga-Kari Fryklund

Styrelsens ordförande

Mer info kommer

Mikael Särnmark

Grundare & ägare

1978 blev jag som ung vuxen i dagligt behov av nära personlig hjälp efter en olycka. Därför är det extra viktigt för mig att vi alltid levererar service baserad på personlig kontakt och förtroende. En fungerande personkemi är, på samma sätt som för den personliga assistansen, grundförutsättningen för vår verksamhet.

Niklas Hallberg

Särnmarks styrelse

Mer info kommer

Vi är måna om att du som kund, assistent elleranhörig ska få tycka till om oss och känna att du blir lyssnad på. Det handlar om grund-läggande respekt men också om vår vilja att alltid bli bättre på det vi gör. Dina åsikter är avgörande för att vi ska kunna hålla högsta kvalitet i vårverksamhet, både på kort och lång sikt. Du får självklart vara anonym när du kontaktar oss.    

Kontakta oss

Har du frågor eller synpunkter du inte vill ta upp med din kundansvarig? Kontakta vårt kundombud så återkommer vi snart till dig. Du får självklart vara anonym.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kundombud@sarnmark.se