Personlig assistans Visby

Särnmark är ett assistansbolag i Visby, med kontor på Österväg 12. Vi har mångårig erfarenhet av personlig assistans, rentav mest eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Här arbetar bland andra Jenny och Linda. Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar, oavsett om det är så att du söker jobb som personlig assistent, ska byta assistansbolag eller bara vill bolla din personliga assistans. Skulle det vara en juridisk fråga och vi inte kan svara säkert tar vi såklart din fråga vidare till Särnmarks jurister som är experter på de lagar och regler som berör personlig assistans. Ha en bra dag!

Kontaktpersoner

Erika Pettersson, Särnmark Assistans

Erika Pettersson

Kundansvarig
erika.pettersson@sarnmark.se0498-66 09 03
Linda Björkander, Särnmark Assistans

Linda Björkander

Kvalitetsutvecklare/Kundombud
linda.bjorkander@sarnmark.se08-505 920 59
Linda Ekström Othberg, Särnmark Assistans

Linda Ekström Othberg

Kundansvarig
linda.ekstrom@sarnmark.se 0498-66 09 02

Här ligger vårt kontor

Anders har brunt hår och glasögon

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Anders och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär

Vårt team av personliga assistenter i Visby står till tjänst

På den vackra ön Gotland, med kontor i hjärtat av Visby, erbjuder vårt team av professionella assistenter personlig assistans som gör en verklig skillnad i ditt liv. Vi siktar på att tillsammans bygga en stödjande miljö där du känner dig bekväm att uttrycka dina önskemål och behov. Med vår breda erfarenhet inom området för personlig assistans förstår vi hur avgörande trygghet och frihet är för att du ska kunna njuta av livet fullt ut.

Ett nära samarbete mellan dig, din kundansvarige och dina assistenter är kärnan i vår service, vilket skapar en harmonisk miljö som främjar långsiktiga och givande relationer. Vår framgång mäts i hur länge våra klienter väljer att stanna hos oss, och i Visby överträffar vi regelbundet genomsnittet med vår förmåga att upprätthålla starka band.

Som din assistansleverantör i Visby är vi stolta över att verka inom en region som hyllar gemenskap och tillgänglighet. Utöver att tillhandahålla assistanstjänster strävar Särnmark efter att vara en resurs för information och stöd, inte bara för dig utan även för dina nära. Vi anordnar alltifrån kulturella evenemang till utbildningar som berör ämnen relevanta för personlig assistans och livet med funktionsvariationer.

Vi är väl medvetna om de utmaningar som finns inom personlig assistans och tar oss an dessa genom ständiga förbättringar av våra tjänster samt genom att föra en dialog med beslutsfattare för att främja bättre villkor för personer med funktionsnedsättningar. Vårt mål är att bli den mest uppskattade assistanstjänsten på Gotland, där våra klienter kan uppleva ett liv på egna villkor.

Kontakta oss för att utforska hur vår personliga assistans kan anpassas efter dina specifika behov i Visby.

Det här erbjuder vi på Gotland

Individuellt anpassad personlig assistans i Visby
Vi tillhandahåller tjänster som är skräddarsydda för att passa just dina behov och ditt val av livsstil.

Expertis inom juridiska frågor
Med ett kontor i Visby erbjuder vi juridisk rådgivning av experter specialiserade på personlig assistans. Vi bistår dig med ansökningsprocessen eller hjälper dig att förstå dina rättigheter när du vill ansöka om ytterligare assistans, helt kostnadsfritt.

Erfarna och utbildade personliga assistenter
Vårt team i Visby består av erfarna assistenter som kontinuerligt utbildas för att leverera service av högsta kvalitet. De är väl insatta i relevant lagstiftning och tränas i att finna den bästa balansen i sitt stöd till dig.

Din åsikt formar vår framtid
Genom regelbundna kundundersökningar säkerställer vi att din röst hörs och att våra tjänster utvecklas i linje med dina önskemål och behov.

Ett stöd för ett självbestämt liv
Vår assistans baseras på LSS-principerna, där vi ser till att dina grundläggande behov tillgodoses samtidigt som du får stöd för att leva ett självständigt liv efter dina egna önskemål. Oavsett dina dagliga aktiviteter är vi här för att assistera dig.