Personlig assistans Uppsala

Särnmark är ett assistansbolag i Uppsala, med kontor på Lefflergatan 1. Vi har mångårig erfarenhet av personlig assistans, rentav mest eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Här finns medarbetare såsom Camilla, Monica, Charlotta och Eva, på plats för att bistå med råd och stöd. Hör gärna av dig om du har några funderingar, oavsett om det är för att du söker jobb som personlig assistent, ska byta assistansbolag eller bara vill bolla med någon innan du bestämmer dig. Skulle det vara en juridisk fråga och vi inte kan svaret, tar vi såklart din fråga vidare till Särnmarks jurister som är experter på lagar och regler som rör personlig assistans. Ha en bra dag!

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Fredrik och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Har du frågor om personlig assistans?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Kontaktpersoner

Camilla Reinebrandt, Särnmark Assistans

Camilla Reinebrandt

Regionchef
camilla.reinebrandt@sarnmark.se018-265 09 67

Alexandra Christensen

Kundansvarig
alexandra.christensen@sarnmark.se018-265 09 75
Anna Månsson Ernlund, Särnmark Assistans

Anna Månsson Ernlund

Kundansvarig
anna.mansson@sarnmark.se018-265 09 71
Charlotta Lithammer, Särnmark Assistans

Charlotta Lithammer (föräldraledig)

Kundansvarig
charlotta.lithammer@sarnmark.se018-265 09 69
Charlotte Forsberg, Särnmark Assistans

Charlotte Forsberg

Kundansvarig
charlotte.forsberg@sarnmark.se018-265 09 78
Eva Södergren, Särnmark Assistans

Eva Södergren

Kundansvarig
eva.sodergren@sarnmark.se018-265 09 65
Fredrik Torehammar, Särnmark Assistans

Fredrik Torehammar

Informatör
fredrik.torehammar@sarnmark.se08-505 920 56
Lisa Malmvärn, Särnmark Assistans

Lisa Malmvärn

Resursassistent
lisa.malmvarn@sarnmark.se018-265 09 68
Monica Karlsson, Särnmark Assistans

Monica Karlsson

Receptionist/administratör
monica.karlsson@sarnmark.se018-265 09 62
Sophia Fischer, Särnmark Assistans

Sophia Fischer

Resursassistent
sophia.fischer@sarnmark.se018-265 09 73
Veronica Luppi-Klein, Särnmark Assistans

Veronica Luppi-Klein

Kundansvarig
veronica.luppi@sarnmark.se018-265 09 72

Här ligger vårt kontor

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär

De personliga assistenterna på Särnmark står redo!

Vårt team av assistenter utbildas för att ge dig det bästa stödet i din vardag. Vi strävar efter att skapa en säker omgivning där du har stor frihet att styra över ditt liv. Med vår omfattande erfarenhet inom personlig assistans, förstår vi vikten av både trygghet och makt över sin livssituation.

Vi eftersträvar att bygga en relation baserad på öppenhet och förtroende mellan dig, din ansvariga på Särnmark och dina assistenter, för att alla ska trivas. Denna relation är ofta grundläggande för en långsiktig samverkan. Vårt framgångsrika arbete speglas i att våra kunder stannar hos oss i genomsnitt fem år, vilket är betydligt längre än genomsnittet inom branschen i Sverige.

Som ett assistansbolag i Uppsala, är vi också stolta över att bidra till en stad som uppskattar inkludering och tillgänglighet. Utöver vår roll som din assistansanordnare, vill Särnmark också vara en resurs och stöd för dig och dina närstående genom att erbjuda allt från underhållande kvällar till informativa föreläsningar relaterade till personlig assistans och livet med en funktionsnedsättning.

Vi är medvetna om utmaningarna inom personlig assistans och adresserar dessa genom att ständigt förbättra våra tjänster och genom politiskt arbete för att förbättra förhållandena för personer med funktionsnedsättningar.

Vårt mål är att vara det assistansbolag i Uppsala som har de mest nöjda kunderna, genom att möjliggöra för dem att leva sina liv precis som de önskar, på lika villkor som andra.

Kontakta oss för att utforska hur vi kan stötta dig genom våra personliga assistanstjänster.

Vad du kan förvänta dig av oss

Skräddarsydd personlig assistans i Uppsala

Vi levererar tjänster anpassade efter dina individuella behov och önskemål.

Rådgivning kring personlig assistans

Som ett assistansbolag i Uppsala erbjuder vi juridisk expertis inom personlig assistans. Om du överväger att ansöka om personlig assistans för första gången, eller vill undersöka din rätt till ytterligare assistanstid, bistår vi dig gärna kostnadsfritt.

Kvalificerade och utbildade assistenter

Våra assistenter  genomör utbildning innan de börjar arbeta hos dig. De ska vara medvetna om relevanta regler och lagstiftning för att säkerställa kvalitativ assistans, samtidigt som de förstår vikten av att reflektera över sin roll. De vet när det är dags att stödja mer aktivt och när det är bättre att ta ett steg tillbaka.

Vi värdesätter din åsikt

Det är du eller din representant som bäst vet hur vi fungerar i praktiken. En oberoende årlig kundundersökning genomförs därför, vilket ger dig möjlighet att påverka vår utveckling. Detta ger oss värdefull insikt om vilka områden vi ska prioritera och förbättra. Särnmark har även ett kundråd för att vi löpande ska kunna få våra kunders perspektiv på frågor som påverkar vår personliga assistans.

Tillsammans gör vi ditt liv möjligt

Personlig assistans är en del av LSS-lagstiftningen, som syftar till att tillgodose grundläggande behov men också att stödja ett självständigt liv enligt dina egna önskemål. Vare sig dina dagar oftast består av arbete eller andra aktiviteter, finns våra assistenter där för dig.