Lokalkontor Uppsala

Särnmark är ett assistansbolag i Uppsala, med kontor på Lefflergatan 1. Vi har mångårig erfarenhet av personlig assistans, rentav mest eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Här finns medarbetare såsom Camilla, Monica, Charlotta och Eva, på plats för att bistå med råd och stöd. Hör gärna av dig om du har några funderingar, oavsett om det är så att du söker jobb som personlig assistent, ska byta assistansbolag eller bara vill bolla med någon innan du bestämmer dig. Skulle det vara en juridisk fråga och vi inte kan svara säkert tar vi din fråga vidare till Särnmarks jurister som är experter på lagar och regler som rör personlig assistans. Ha en bra dag!

Kontaktpersoner

Här ligger vårt kontor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär