Personlig assistans Göteborg

Särnmark är ett assistansbolag i Göteborg, beläget mitt på Nordstan.

Tillsammans har vi på Särnmark många års erfarenhet av personlig assistans, flest rentav eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Efter mer än 30 år har vi fortfarande samma ägare och vi drivs av det som fick vår grundare Mikael att starta Särnmark.

Han själv, och andra med funktionsnedsättning, ska precis som alla andra ha rätten att kunna leva det liv man själv vill. Därför är det särskilt viktigt för oss att vår personliga assistans ska hålla hög kvalitet. Ett bevis på det är att stora vinster aldrig varit vårt uppdrag. Istället ska så mycket som möjligt alltid återinvesteras i verksamheten.

Sedan ett helt gäng år har vi haft verksamhet i Västra Götaland och många nöjda assistansanvändare i Göteborg. Välkommen att höra av dig om du funderar på att byta assistansanordnare, ansöka om assistans eller bara vill bolla din situation.

Kontaktpersoner

Här ligger vårt kontor

Anders Tyrén har brunt hår och glasögon

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Anders och arbetar som informationschef på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av mina kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär