30 år i branschen och massor av ledsagare och avlösare

Särnmark grundades redan 1992 och är därmed Sveriges första assistansbolag. Tack vare vår storlek kan vi erbjuda ett stort antal erfarna ledsagare och avlösare som du kan välja mellan. Idag är vi godkänd utförare av Ledsagarservice och Avlösarservice i Stockholms stad och Nacka.

Särnmarks erbjudande

• Vi rekryterar ledsagare och avlösare efter dina önskemål och säkerställer att de har rätt kompetens

• Vi schemalägger utifrån ditt beslut och dina behov

• Vi sköter kontakter och uppföljningar med din kommun

• Vi hanterar administration och rapportering enligt din kommuns krav

• Vi bjuder in till aktiviteter tillsammans med andra som har assistans, ledsagning eller avlösarservice hos oss

• Vi har kollektivavtal för våra anställda

• Vi har tillstånd från IVO för att bedriva Ledsagar- och avlösarservice

Ledsagarservice (LSS/SoL)

Den här servicen är till för dig som behöver stöd för att delta i fritidsaktiviteter och kulturlivet. Det kan vara att gå på café, vara ute i naturen, träna, promenera eller träffa vänner. Ledsagningen ska göra det möjligt för dig att vara delaktig i samhällslivet och ha kontakt med andra. För att få den här insatsen krävs att du har ett beslut från kommunen.

Avlösarservice i hemmet (LSS/SoL)

Avlösarservice innebär att en avlösare vistas hemma hos en person med funktionsnedsättning för att anhöriga ska få tid till egna aktiviteter, kunna uträtta ärenden utanför hemmet eller få tid för sig själv och andra familjemedlemmar. Avlösningen kan ske ett antal timmar per månad, regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Vänd dig till din kommun för att söka den här insatsen.

Avlösning (SoL)

Om du bor tillsammans med personen du vårdar kan du få avlösning upp till 12 timmar per månad. Du får avlösningen dagtid på vardagar. Du söker insatsen genom att kontakta kommunens biståndshandläggare.

Vill du jobba hos oss?

Om du idag jobbar som personlig assistent på Särnmark finns det en möjlighet att utöka din anställning med uppdrag inom ledsagar- och avlösarservice. Du som är intresserad av att jobba för Särnmark som personlig assistent, ledsagare eller avlösare är varmt välkommen att ansöka till de tjänster vi utannonserar. De aktuella tjänsterna finner du här.

Kontakta oss

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och svarar så snart vi kan
Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller maila till: kontakt@sarnmark.se

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.