Enkelt att bli (och vara) kund

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att leva det liv du vill leva. Att bli (och vara) kund hos Särnmark innebär att det är du som bestämmer, så länge det följer de lagar och regler som gäller. Vår uppgift är att få din assistans att fungera precis så som du vill att den ska fungera. Här får du reda på hur du blir kund hos oss.

Vad kul att du är intresserad av att bli kund! Du är en av många som väljer Särnmark som sin assistansanordnare och partner. Varför? Jo, bland annat för att vi är förankrade lokalt runt om i Sverige. Dessutom har vi över 30 års erfarenhet av personlig assistans, så våra medarbetare har verkligen koll på läget. Vi vet hur rätt och riktig assistans ska bedrivas. Vi kan därtill erbjuda flera olika lösningar för att matcha just ditt behov av assistans. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Såhär blir du kund hos oss – 3 enkla steg

  • Säg hej! Ring oss gärna på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se för att komma i kontakt med någon av våra informatörer. Du kan även kontakta dem direkt eller använda vårt formulär längst ner på sidan. Om du vill, kommer vi till dig oavsett var du bor i Sverige.
  • Säg hur! Berätta för oss hur du vill att din assistans ska fungera. Om du inte har ett beslut om personlig assistans eller vill ansöka om fler timmar, hjälper vi dig såklart.
  • Säg ja! Så fort du har bestämt dig, får du en egen kundansvarig som kontaktar dig. Tillsammans går ni igenom alla de viktiga detaljerna kring din assistans.

Kontaktpersoner hos Särnmark

Vi har medarbetare runtom Sverige. Om vi inte har kontor just där du bor kan du få personlig assistans av oss ändå. Det är bara att du slår en signal eller mejlar så berättar vi mer.