Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

20/6: Extrainsatt infokväll med våra jurister

I början av maj hade vi en mycket uppskattad informationskväll med våra jurister på vårt kontor i Uppsala, missa inte chansen när vi nu kör samma upplägg i Solna! Kvällen är kostnadsfri och öppen för alla.

Personlig assistans är just nu ett högst aktuellt område inom politiken. Vi vill därför tillsammans med er gå igenom hur Försäkringskassans bedömningar av rätten till assistansersättning har påverkats av olika rättsfall från Högsta förvaltningsdomstolen.

Vi kommer även gå igenom vad man kan behöva tänka på inför en uppföljning, omprövning eller nyansökan av ett beslut om personlig assistans. Stort utrymme finns för egna frågor och funderingar.

Vi bjuder på sommartårta och kaffe.

Varmt välkommen!

Läs mer och anmälan

Aktuellt

 • Höstens utbildningar och evenemang

  Nu finns stora delar av höstens utbildningar och evenemang redo att anmäla sig till. På menyn står allt från assistent- och förflyttningsutbildningar till fotbolls- och pizzakvällar.

  Läs mer
 • Särnmarks baddag på Stora Sköndal flyttas till torsdag 13/7

  Imorgon tisdag var ursprungstanken att Särnmark skulle bjuda in till en ny dag på Stora Sköndals handikappdag. På grund av förmodat regnväder imorgon flyttar vi aktiviteten till torsdag 13/7 istället.

  Läs mer
 • Parkteatern Skattkammarön Inställd!

  Kvällens parkteater Skattkammarön vid Husby Gård ställs in på grund av dåligt väder!

  Läs mer
 • Välkommen Theresé

  Vi önskar Theresé Essel varmt välkommen till oss på Särnmark. Från och med den 1/8 kommer Theresé arbeta som assistansrådgivare på vårt kontor i Gävle.

  Läs mer
 • Särnmark på Almedalen

  Särnmark kommer att vara på plats under Almedalsveckan och rapportera kring allt som rör funktionshinderfrågor och personlig assistans. Följ oss på Facebook för att hänga med i såväl livesändningar som sammanfattningar och analyser varje kväll.

  Läs mer
Visa fler inlägg