Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

20/6: Extrainsatt infokväll med våra jurister

I början av maj hade vi en mycket uppskattad informationskväll med våra jurister på vårt kontor i Uppsala, missa inte chansen när vi nu kör samma upplägg i Solna! Kvällen är kostnadsfri och öppen för alla.

Personlig assistans är just nu ett högst aktuellt område inom politiken. Vi vill därför tillsammans med er gå igenom hur Försäkringskassans bedömningar av rätten till assistansersättning har påverkats av olika rättsfall från Högsta förvaltningsdomstolen.

Vi kommer även gå igenom vad man kan behöva tänka på inför en uppföljning, omprövning eller nyansökan av ett beslut om personlig assistans. Stort utrymme finns för egna frågor och funderingar.

Vi bjuder på sommartårta och kaffe.

Varmt välkommen!

Läs mer och anmälan

Aktuellt

 • Har du fått minskat antal timmar eller avslag på statlig personlig assistans?

  Kalla Fakta ser över situationen för personer som antingen fått minskat antal timmar eller som nekats statlig assistansersättning från Försäkringskassan. Hjälp dom genom att fylla i enkät nedan.

  Läs mer
 • Barn drabbas i större utsträckning än vuxna visar Socialstyrelsens rapport

  Idag presenterades Socialstyrelsens rapport "Konsekvenser av domar om det femte grundläggande behovet - En analys av hur kommuner och brukare påverkas"

   

   

  Läs mer
 • Planeringsdag

  På torsdag den 7 december har våra avdelningar redovisning, lön, kundekonomi och IT planeringsdag. Övriga avdelningar som finns på plats stöttar upp tills ovanstående avdelningar är tillbaka på fredag. 

   

  Läs mer
 • Senaste nytt om regeringens lagförslag

  Regeringens lagförslag har nu presenterats.. 

   

  Läs mer
 • Tidigare problem med mina sidor åtgärdat

  Det går nu bra att logga in igen på mina sidor. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

  Läs mer
Visa fler inlägg