Särnmarks kundråd

Vill du, eller någon du känner, ta chansen att påverka för att göra Särnmarks personliga assistans ännu bättre?

Särnmarks kundråd

Vill du, eller någon du känner, ta chansen att påverka för att göra Särnmarks personliga assistans ännu bättre?

Vi vill förstå för att kunna förbättra

Enligt Särnmarks oberoende kundundersökning har vi nöjda kunder, men vi strävar efter att leverera den bästa möjliga assistansen. Då är det viktigt att skapa forum där det kan vara högt i tak med möjligheten att tycka och resonera tillsammans om hur Särnmark i praktiken kan bli ännu bättre.

Kundrådets syften:

  • Kundrådets ska fungera som en oberoende kvalitetsgrupp som ger Särnmark input och idéer för hur vi kan leverera den bästa möjliga assistansen utifrån våra kunders behov och önskemål.
  • Vid behov sammanträder Särnmarks kundråd över Teams, men i de flesta fallen lyfts specifika frågor som var och en har möjlighet att fundera kring och ge sin åsikt om.
  • Som medlem i kundrådet får du en mycket bra insyn i vår verksamhet. Du lär känna företaget, våra olika avdelningar och tjäntemän och får en chans att påverka hur vi jobbar.

Låter det här som något för dig eller för någon du känner? Är du intresserad av att bidra till Särnmarks fortsatta utveckling som assistansanordnare? Ansökan då via formuläret nedan.

Vid frågor vänligen kontakta Stefan Jangenheim (verksamhetschef) på

Läs mer om våra andra tjänster

Gå till kundombud

Gå till visselblåsarlinjen

Stefan Jangenheim, Särnmark Assistans

Stefan Jangenheim

Verksamhetschef
stefan.jangenheim@sarnmark.se08-505 920 11

Vi är måna om att du som kund, assistent eller anhörig ska få tycka till om oss och känna att du blir lyssnad på. Det handlar om grundläggande respekt men också om vår vilja att alltid bli bättre på det vi gör. Dina åsikter är avgörande för att vi ska kunna hålla högsta kvalitet i vår verksamhet, både på kort och lång sikt. Du får självklart vara anonym när du kontaktar oss.

Kontakta oss

Har du en fråga till oss eller synpunkter på hur vi kan bli bättre? Använd kontaktformuläret nedan så återkommer vi snart till dig. Du får självklart vara anonym.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kundombudt@sarnmark.se