Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Pär Lager – ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen

I samband med en extra bolagsstämma den 8 juni 2018, valdes Pär Lager till ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

– Vi välkomnar Pär Lager till Särnmark och känner oss både stolta och glada över att få presentera honom som vår nya styrelseordförande för Särnmarkgruppen. Det känns bra att Pär, med sin breda erfarenhet, kan vara med oss på vår resa och bidra till vår fortsatta utveckling som en ledande värdegrundsdriven privat anordnare av personlig assistans. I vår bransch krävs personer som vågar ta sig an de utmaningar vi har framför oss, i allt från politisk debatt, digitalisering, rekrytering, utbildning, ledarskap och inte minst hur vi uppfyller vårt erbjudande till våra kunder, kommenterar Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm, ägare och grundare av Särnmarkgruppen.

– För mig är Särnmark ett riktigt entreprenörsdrivet företag med hjärtat på rätt ställe. De har under 27 år utvecklat en sektor som är så viktig för så många. Jag hoppas att jag med min bakgrund och erfarenhet från både affärsutveckling, kommunikation och politik ska bidra till att fortsätta att utveckla detta fantastiska företag, säger Pär Lager nyvald styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

Aktuellt

 • Erfaren tankesmedja i Almedalen föreslog nya lösningar för framtidens LSS

  I samband med Almedalsveckan i Visby deltog en av Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm i en 24 timmar lång tankesmedja där framtidens personliga assistans diskuterades.

  Läs mer
 • Flour Bucket Challenge - Marias kamp mot ALS

  Den 21 juni är det internationella ALS-dagen. Maria Eggers har levt med ALS i 9 år och har sin personliga assistans hos oss på Särnmark. Idag startar Marias initiativ "Flour Bucket Challenge" som vill uppmärksamma ALS och även samla in pengar till ALS-forskningen. Vi hoppas att ni alla kan vara med genom att delta och donera pengar. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm: "Det är nu det gäller för LSS"

  Lagom till årets Almedalsvecka uttalar sig Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm om möjligheterna att påverka LSS-utredningen och beslutsfattarna. 

  Läs mer
 • Försäkringskassan: Endast särskild övervakning vid sondmatning ger rätt till assistansersättning

  Försäkringskassan går emot tidigare dom rörande sondmatning.

  Läs mer
 • Särnmarks mingel under Almedalsveckan den 3 juli

  Varmt välkommen på Särnmarks mingel under Almedalsveckan, tisdagen den 3 juli kl 17:00.

  Läs mer
Visa fler inlägg