Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Vårt kundombud

Vi vill att du ska känna dig trygg med oss, så trygg att du alltid kan säga vad du tycker. Men ibland kan det vara svårt att ta upp vissa frågor och lämna synpunkter direkt till sin kontaktperson eller kundansvarige. Därför har vi ett kundombud.

Vårt kundombud heter Linda Björkander

Hennes uppgift är att ge dig en extra möjlighet att få säga vad du tycker och tänker kring din assistans.

 • Linda Björkander

  Kundombud

  E-postadress kundombud@sarnmark.se

  Telefon 08-505 920 99

  Jag heter Linda Björkander och arbetar som kundombud. Min roll är att ge dig som kund en extra möjlighet att komma till tals och få gehör för dina synpunkter. Vi vill veta vad du som kund tycker om oss som din assistansanordnare. Hur väl möter vi dina önskemål och förväntningar? Har du förslag på förbättringar?

  Varmt välkommen att kontakta mig!

”Jag vill göra skillnad för våra kunder och det roligaste och mest tillfredsställande är när jag ser att mitt jobb verkligen har gjort skillnad för en människa. Då blir jag jätteglad!”

Har du frågor eller funderingar, är du alltid välkommen att ringa Linda på 0498-66 09 02 eller mejla henne på kundombud@sarnmark.se. Genom att kontakta Linda, kan du påverka och förändra din assistans. Dina synpunkter är alltid lika viktiga för oss!

Vad gör vi med dina synpunkter? 

Linda lyssnar, läser och sammanställer dina synpunkter och önskemål. Hon kontaktar sedan rätt person med rätt kunskap i företaget. Vissa problem löser vi direkt, andra kräver ett möte. Tillsammans hittar vi de lösningar som krävs för att din personliga assistans ska fungera så som du vill att den ska fungera.

Vi frågar alla våra kunder 

Vi genomför även kundundersökningar, där du också får möjlighet att påverka Särnmarks utveckling och förbättringsområden. För det är du som vet bäst hur vi fungerar i verkligheten.

Våra kundundersökningar ger oss mycket värdefull information om vad våra kunder är nöjda med och vad vi kan förbättra. Du som inte hade möjlighet att delta i den senaste undersökningen kan givetvis kontakta Linda för att säga vad du tycker. 

Läs om våra kundundersökningar

Kontakta ditt kundombud

Här har du möjlighet att kontakta vår kundombudsman med ditt ärende. Om du vill så kan du vara anonym.