Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Transparens - så du har koll

Med nästan 30 år i assistansbranchen så vet vi på Särnmark att insyn och kontroll över ekonomin, trygghet och inflytande över sin personliga assistans är väldigt viktigt för våra kunder. Därför är kundinflytande, transparens och trygghet de "tre grundstenarna" i vår assistans. Nedan kan du läsa mer om hur vi jobbar med just transparens och insyn.

Ekonomiska rapporter

Bakom inloggning, så att bara du som kund kommer åt dem, finns det ekonomiska rapporter som uppdateras varje månad. I oktober 2019 lanserade vi dessutom reviderade rapporter som är ännu enklare att läsa och som innehåller fler detaljer. I den ekonomiska rapporten kan du som kund förutom att få en överblick över din assistansekonomi även se vilken typ av assistans - och personalomkostnader man haft, så som t ex friskvård eller resekostnader. 

Vi har även förtydligat timredovisningen genom att vi har separerat utbildning, introduktion och personalmöten, samt lagt till ej ersatta timmar från Försäkringskassan eller kommun.

100% transparenta enligt assistanskoll.se

På sajten Assistanskoll finns ett transparensindex (TI) där de assistansbolag som listas på sidan finns med och graderas på skalan 0 - 100 % i hur transparenta de är i den information som lämnas där. Vi på Särnmark Assistans är väldigt stolta över att vara ett av sex bolag som har 100 av 100 av totalt 228 listade assistansbolag.

Läs mer om transparensindex här
Kolla in vår profil på Assistanskoll här

Oberoende kundundersökning

För att ytterligare ge våra kunder inflytande över sin assistans så genomför vi oberoende kundundersökningar där alla kunder får chansen att anonymt svara på frågor och komma med synpunkter. Resultaten redovisar vi sedan på olika sätt här på hemsidan och i Sociala Medier.

Läs mer om våra kundundersökningar här

Kontakta oss!

Är du nyfiken på att höra mer om Särnmark? Då är du varmt välkommen att ringa till oss på nummer 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se. Du kan även kontakta ditt närmsta lokalkontor ,någon av våra informatörer eller använda vårt formulär. Du hittar kontaktuppgifter och forumläret HÄR.