Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Ledsagar- & avlösarservice

Ledsagar- & avlösarservice med Särnmark

Förutom personlig assistans bedriver Särnmark ledsagar- & avlösarservice i Stockholms stad enligt LSS. Ledsagar- & avlösarservice beviljas som en enskild insats med kommunen som huvudman.

Bryt social isolering och förhindra utanförskap 

Det främsta syftet med ledsagar- & avlösarservice är att bryta det utanförskap och den sociala isolering som personer med funktionsnedsättning riskerar att hamna i. Beslutet om servicen innebär att man har tillgång till en ledsagare eller avlösare ett visst antal timmar per vecka. Under dessa timmar ska ledsagaren och den enskilde genomföra aktiviteter som bidrar till ett mer aktivt liv utanför hemmet, som att till exempel gå på bio eller konsert. 

Avlastning i hemmet

Avlösarservice riktar sig till dig som ger stöd och service till en närstående i hemmet. Med avlösning har du möjlighet att lämna över omvårdnaden till en annan person som tillfälligt tar över ditt ansvar.  

Vill du jobba hos oss?

Om du idag jobbar som personlig assistent på Särnmark finns det en möjlighet att utöka din anställning med uppdrag inom ledsagar- och avlösarservice. Du som är intresserad av att jobba för Särnmark som personlig assistent, ledsagare eller avlösare är varmt välkommen att ansöka till de tjänster vi utannonserar. De aktuella tjänsterna finner du här

Intresserad av att veta mer?

Vi på Särnmark berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda dig, oavsett om du vill bli kund eller anställd hos oss.