Yasaman Pettersson

Grattis till utnämningen månadens assistent, Yasi!

Tack. 

Du fick motiveringen "Yasi förtjänar utmärkelsen för att hon helhjärtat går in i sin roll som personlig assistent. Hon är varm, pedagogisk och närvarande. Som medarbetsledare är hon systematisk, rättvis och empatisk. Hon ger alltid allt och är engagerad i varje situation eller samtal.
" Hur känns det att höra så’nt?

Jättebra!

Hur länge har du varit hos Särnmark?

Cirka ett och ett halvt år. Min kund och jag bytte från ett annat bolag och jag trivs så bra. Vi har en toppenbra kundansvarig som alltid stöttar mig om det uppstår krångliga situationer. Han är väldigt kunnig och det känns tryggt att diskutera även i de fall ämnet är känsligt.

Du är medarbetsledare åt tre olika kunder. Hur trivs du med din arbetsroll?

Jättebra! Det är utmanande och stimulerande. Jag tycker om ordning och att skapa rutiner som gör att arbetet flyter på. Om man har en bra struktur runt de vardagliga rutinerna finns större möjlighet att klara av ovanliga situationer när de dyker upp.

Kontakta oss

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande och svarar så snart vi kan
Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller maila till: kontakt@sarnmark.se

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.