Personlig assistent i Jönköping

Vi på Särnmark tillhandahåller personliga assistenter i och omkring Jönköping. Letar du efter en personlig assistent eller vill jobba som personlig assistent hos oss, är du välkommen att kontakta vårt närmaste kontor.

Till dig som är eller söker personlig assistent i Jönköping

För en sisådär 30 år sedan fanns inte det vi idag kallar personlig assistans. På den tiden var många personer med funktionsnedsättning mer eller mindre i husarrest. Någon gång per dag kom hemtjänsten. Möjligheten att leva det liv man själv vill, på lika villkor som alla andra i samhället, fanns inte. Och det är orrsaken till att Särnmark startades av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi var ett pilotprojekt som var del av att bana väg för LSS-reformen. Den lag som exempelvis gjort det möjligt att bo just i Jönköping och ha personlig assistans. Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar om hur vi kan få din personliga assistans att funka, vare sig det är vardag eller fest.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor

Bli kund

Bli en del av oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Om Särnmark

Det här är vi

Särnmark är ett assistansbolag som startades redan 1992, två år innan LSS trädde i kraft. Under åren som gått har vi lärt oss hur rätt och riktig personlig assistans ska bedrivas. Så att du ska kunna lägga din energi på sådant du gillar att göra. Vare sig det är tid för familj och vänner, jobb eller dans. Efter mer än 30 år har vi medarbetare runt om i Sverige. Och vi ägs fortfarande av våra grundare, Micke och Cecilia, som båda två har egen erfarenhet av personlig assistans.

Särnmarks grundare Micke och Cecilia.