Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Om Särnmark

Särnmark har en starkt förankrad värdegrund. Den bygger på över 30 års erfarenhet. Våra grundare äger fortfarande företaget och deras stora intressepolitiska engagemang gör skillnad, inte bara för våra kunder utan även för andra personer som har behov av personlig assistans.

Mikaels och Cecilias stora engagemang och genuina intresse är idag Särnmarks ledstjärna. Vi tror på kundens delaktighet och självbestämmande. Att den person som vet bäst själv ska få utforma och utveckla sin personliga assistans. Målet är att du som kund ska kunna styra över ditt eget liv.

Historien bakom Särnmark

Det började med att Mikael Särnmark som ung vuxen råkade ut för en olycka. Efter nästan 10 års isolering i sitt hem träffar han Cecilia Ekholm.

Så grundades Särnmark

Långsiktighet ger hållbarhet

Vi arbetar långsiktigt, dvs. vi tänker även på morgondagen. Det gör vi genom att vara lyhörda, professionella och närvarande i våra kunders assistans. För vi vet att långsiktighet ger trygghet, inte bara för våra kunder utan även för våra medarbetare.

Vår värdegrund berättar hur vi tänker

Vi vill göra skillnad

Vi har ambitionen att vara där besluten om din personliga assistans tas och där vi kan påverka. Därför deltar vi i den intressepolitiska debatten. Det gör vi för att kunna följa utvecklingen och försvara din rätt till att själv få bestämma. Är du intresserad och vill veta mer?  

Mer om vårt intressepolitiska arbete

Så tycker våra kunder

Att vi får veta vad våra kunder tycker om oss är en grundförutsättning för att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Därför genomför vi årligen en kundundersökning för att veta vad vi gör bra och hur vi kan förbättras. Resultaten från vår senaste kundundersökning visar att våra kunder överlag är mycket nöjda - vilket såklart är väldigt glädjande! Siffrorna visar att vi får 75 av 100 enligt svensk standard för kundnöjdhet (NKI), vilket är ett riktigt bra resultat.

Läs mer om vad våra kunder tycker