Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Assistentutbildning steg 1 digitalt

 • Målgrupp
  • Särnmark
 • Datum
  Måndag 23 maj
 • Tid
  13:15-16:15
 • Plats
  Online
 • OSA
  Sista anmälningsdag: torsdag 19 maj
 • Kostnad
  Ingår i Särnmarks serviceavgift.
Anmälningstiden har gått ut

Den 23 maj mellan klockan 13:15-16:15 kommer vår kund- och utbildningsansvarig Anette Bodén hålla i Särnmarks assistentutbildning steg 1 digitalt.Det innebär att du som assistent kan anmäla dig oavsett var du än bor i landet.

Utbildningen ger deltagarna en grundförståelse för den flexibilitet som krävs för yrket. Utbildningens syfte är att ge assistenterna grundläggande kunskaper om den lagstiftning som styr personlig assistans samt en bra förståelse för Särnmark och vår värdegrund. 

I utbildningen tar vi bland annat upp:
- LSS, Lex Sarah och annan relevant lagstiftning
- Särnmark som arbetsgivare
- Information från vikariepoolen
- Arbetsmiljö
- Tidrapportering i Tempus

Varmt välkommen med din anmälan!

PS. Du som ännu inte är anställd som assistent hos Särnmark är varmt välkommen att anmäla dig och får delta i mån av plats. Du vet att du har fått plats på utbildningen om du får ett mejl med en länk till själva utbildningen. DS