Personlig assistans Karlstad

Särnmark är ett assistansbolag i Karlstad på Petersbergsgatan 23. Här jobbar bland andra Anders, Lena och Wictoria för att ni som bor i Värmland med omnejd ska få så bra personlig assistans som möjligt. Visste du förresten att vi är Sveriges första assistansbolag? Över trettio år senare ägs vi fortfarande av våra grundare Mikael och Cecilia och vi drivs av samma orsaker som fick dem att bli pionjärer: Personer med funktionsnedsättning ska ha samma möjligheter som alla andra att leva livet, inte bara överleva. Hör gärna av dig om du har frågor, oavsett om det rör jobb som personlig assistent, funderingar kring att ansöka om personlig assistans eller om du överväger att byta assistansbolag. Ha en bra dag!

Kontaktpersoner

Lena Hübinette, Särnmark Assistans

Lena Hübinette

Kundansvarig
lena.hubinette@sarnmark.se054-777 37 76
 Lisa Brixius, Särnmark Assistans

Lisa Brixius

Regionchef väst
lisa.brixius@sarnmark.se031-61 66 61
Bild på Wictoria Bräck

Wictoria Bräck

Kundansvarig
wictoria.brack@sarnmark.se054-777 37 72

Här ligger vårt kontor

Anders har brunt hår, glasögon och blå skjorta.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Anders och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär

Teamet med personliga assistenter i Karlstad är här för dig

I Karlstad är våra dedikerade assistenter utbildade för att ge dig det stöd du behöver i vardagen. Vi strävar efter att tillsammans skapa en trygg atmosfär där dina val och önskemål står i centrum. Med vår omfattande erfarenhet inom personlig assistans förstår vi vikten av säkerhet och autonomi för en lycklig och självständig tillvaro.

Genom ett öppet och tillitsfullt samarbete mellan dig, din kontaktperson och dina assistenter siktar vi på att skapa en välkomnande miljö för alla. Detta samarbete är ofta nyckeln till långvariga relationer. Våra kunder i Karlstad stannar hos oss i genomsnitt fem år, vilket är betydligt längre än bransch-standard, ett tecken på vårt framgångsrika arbete.

Som din personliga assistansleverantör i Karlstad är vi också stolta över att bidra till en inkluderande och tillgänglig gemenskap. Utöver assistanstjänster erbjuder Särnmark också informationsresurser och stöd för dig och dina närstående. Det inkluderar allt från musik-evenemang till utbildningssessioner om personlig assistans och livet med funktionsvariationer.

Vi erkänner utmaningarna inom personlig assistans och adresserar dessa genom att kontinuerligt förbättra våra tjänster och genom att verka för politiska förändringar som gynnar personer med funktionsnedsättningar. Vårt mål i Karlstad är att ha de mest nöjda kunderna genom att möjliggöra ett liv på deras egna villkor.

Kontakta oss för att utforska hur vi kan anpassa vår personliga assistanstjänst efter just dina behov.

Vad du kan vänta dig av oss i Karlstad

Personlig assistans som svarar mot individuella behov
Vi tillhandahåller personlig assistans i Karlstad i största möjliga mån skräddarsydd för dina unika behov och preferenser.

Rådgivning inom personlig assistans
Som ett assistansbolag i Karlstad specialiserat på personlig assistans, erbjuder vi expertis inom juridiska frågor. Behöver du ansöka om personlig assistans eller vill veta mer om dina rättigheter? Vi bistår dig utan kostnad.

Kvalificerade och erfarna personliga assistenter
Vi har rutinerade assistenter, och de vi rekryterar som är nya genomgår alltid utbildning. De lär sig viktiga lagar och förordningar och reflekterar över sin roll – när det är dags att stödja och när det är dags att ta ett steg tillbaka. Givetvis är introduktionen hos dig också avgörande för att den personliga assistansen ska vara anpassad efter dig.

Vi värdesätter din åsikt
Din feedback är avgörande för hur vi utformar våra tjänster. Genom årliga oberoende kundundersökningar får du möjlighet att påverka vår utveckling och förbättring.

Vi gör ditt liv möjligt
Vår assistans är en del av LSS, och syftar till att underlätta dina grundläggande behov samt att möjliggöra ett så självständigt liv som möjligt. Våra assistenter står redo att stötta dig, så att ditt liv funkar!