Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Bowlingen som blev en fullträff

”Då small det!”, berättar Marvin och syftar på när han startade Västra IFFF — en bowlingklubb för funktionsvarierade i Stockholm.

— Det började med att personer över 19 inte längre var välkomna på några ungdomsgårdar och jag är en social kille som vill att andra ska ha roligt tillsammans med mig. Jag startade Västra IFFF för att funktionsvarierade barn, ungdomar och unga vuxna ska känna sig välkomna och kunna ha en plats att ha kul på tillsammans, säger Marvin.

Särnmark Assistans är sponsor till Västra IFFF som följer upp sin succé genom att starta ytterligare en grupp, denna gång för killar och tjejer mellan 25-45.

— Det viktigaste är gemenskapen. Bowling är dessutom en enkel sport som man inte behöver köpa dyra saker till för att kunna utöva. Min dröm är att så många som möjligt ska komma till oss och känna glädje när de lämnar bowlinghallen, berättar Marvin.

Västra IFFF tar in 16 personer i sin nya grupp som startar efter sommaren. Det kostar 840 kr per termin och 200 kr ytterligare som går till en lagkassa som ska användas för att göra något kul med ihop. Bowlingen äger rum på Bergslagsvägen 60 (under Åkeshovs simhall).

Anmälan görs senast 18/8 till mervino.ulysses@gmail.com

Följ gärna Västra IFFF på Instagram: @sthlmvifff​​

Aktuellt

 • Ny på jobbet: En skojare till Skåne

  Nu har Särnmark rekryterat Jannet Abdelli-Höglund som ny kundansvarig till kontoret i Höör. Hon kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef och rekryteringsspecialist på ett annat företag inom personlig assistans.
  Läs mer
 • Öppettider i påsk

  Nu är det hög tid att fylla godisäggen och pynta påskriset. Oavsett hur du väljer att fira så hoppas vi att du får en lugn och solig påskhelg,

  Läs mer
 • De flesta åtgärder mot Covid-19 upphör den 9 februari

  Den 9 februari upphör de flesta pandemirestriktioner och många allmänna råd tas bort.
  Det gäller bland annat deltagarbegränsningar, vaccinationsbevis och karantänskrav för symptomfria hushållskontakter. Vissa råd och rekommendationer kommer dock fortfarande finnas kvar.

  Läs mer
 • Särnmarks klädkampanj uppmärksammad i Nyhetsmorgon

  För en tid sedan var vår kund och kollega Alexander Nordin med på Nyhetsmorgon för att berätta om "Festkläder för funktionsnedsatta" som är ett initiativ Särnmark tagit fram i samarbete med klädkedjan Myrorna.

  Läs mer
 • Välkommen på jobbintervju i Solna

  Vårt kontor i Stockholm/Solna har nu rekryteringsdagar där vi söker både personer som vill jobba heltid och de som vill jobba deltid som personlig assistent.

  Läs mer
Visa fler inlägg