Personlig assistans Sundsvall

Särnmark är ett assistansbolag som erbjuder personlig assistans i Sundsvall. Vi startade som ett pilotprojekt för över trettio år sedan, redan två år innan LSS-reformen trädde i kraft, vilket gör oss till Sveriges första assistansbolag. Idag har vi kunder i Sundsvall samt runt omkring Sverige. Vårt närmaste fysiska kontor ligger i Gävle och där jobbar bland andra våra erfarna kollegor Camilla, Brittis och Theresé. Hör gärna av dig om du har några funderingar, oavsett om du söker jobb som personlig assistent eller personlig assistans.

Lars har brunt hår och svart skjorta och sitter på en bänk i solen.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Har du frågor om personlig assistans?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Kontaktpersoner

Här ligger vårt kontor

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär