Personlig assistans Uddevalla

Särnmark är ett assistansbolag i Uddevalla. Vi har mångårig erfarenhet av personlig assistans, rentav mest eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Över trettio år senare har vi kunder och assistenter runtom Sverige. I Uddevalla, på Lingatan 8, ser bland andra Anders, Njomsa och Fredrica till att våra kunder i Västra Götaland är mer än nöjda med oss som sin assistansanordnare. Hör gärna av dig om du har frågor, oavsett om det rör jobb som personlig assistent, funderingar kring att ansöka om personlig assistans eller om du överväger att byta assistansbolag. Vi berättar gärna mer om Särnmark och ger råd på vägen.


Om du som bor i Västra Götaland har närmare till vårt kontor i Kinna får du såklart lika gärna kontakta dem. Oavsett vad du väljer har vi kunder som bor både nära och lite längre bort från sina närmaste lokalkontor.

Kontaktpersoner

Njomsa Plakiqi, Särnmark Assistans

Njomsa Plakiqi

Kontorschef
njomsa.plakiqi@sarnmark.se0737-48 21 53
Fredrica Myrehag, Särnmark Assistans

Fredrica Myrehag

Kundansvarig
fredrica.myrehag@sarnmark.se0522-26 12 22

Här ligger vårt kontor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Anders och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär