Personlig assistans Uddevalla

Särnmark är ett assistansbolag i Uddevalla. Vi har mångårig erfarenhet av personlig assistans, rentav mest eftersom Särnmark är Sveriges första assistansbolag. Över trettio år senare har vi kunder och assistenter runtom Sverige. Till vårt kontor i Uddevalla, på Lingatan 8, är du alltid välkommen. Hör gärna av dig om du har frågor, oavsett om det rör jobb som personlig assistent, funderingar kring att ansöka om personlig assistans eller om du överväger att byta assistansbolag. Vi berättar gärna mer om Särnmark och ger råd på vägen.


Om du som bor i Västra Götaland har närmare till vårt kontor i Kinna får du såklart lika gärna kontakta dem. Oavsett vad du väljer har vi kunder som bor både nära och lite längre bort från sina närmaste lokalkontor.

Marja Ranefjärd har brunt hår och svart tröja.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Marja och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Har du frågor om personlig assistans?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Kontaktpersoner

Camilla Haraldsson, Särnmark Assistans

Camilla Haraldsson

Kundansvarig
camilla.haraldsson@sarnmark.se0320-184 44
Helene Axell, Särnmark Assistans

Helene Axell

Kundansvarig
helene.axell@sarnmark.se0320-184 46
 Lisa Brixius, Särnmark Assistans

Lisa Brixius

Regionchef väst
lisa.brixius@sarnmark.se031-61 66 61
Marja Ranefjärd, Särnmark Assistans

Marja Ranefjärd

Informatör
marja.ranefjard@sarnmark.se0700-12 20 26
Patrik Havlica, Särnmark Assistans

Patrik Havlica

Informatör
patrik.havlica@sarnmark.se0320-184 41

Här ligger vårt kontor

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär

Ett engagerat team av personliga assistenter i Uddevalla

I Uddevalla är vårt team av assistenter redo att bistå dig med de tjänster du behöver för en bättre vardag. Vårt engagemang bottnar i att vi vill skapa en stabil och säker miljö där ditt oberoende och dina beslut är i fokus. Tack vare vår djupa förståelse för personlig assistans vet vi betydelsen av integritet och frihet för en att en förbättrad livskvalitet ska uppnås.

Ett öppenhjärtigt och förtroligt samspel mellan dig, din personliga koordinator och dina assistenter är vårt mål för att försäkra en trivsam atmosfär för alla inblandade. Denna grund för samverkan bidrar till hållbara och meningsfulla relationer. Vår erfarenhet visar att kunder hos oss i Uddevalla ofta förblir engagerade i många år, vilket är ett starkt bevis på vårt framgångsrika arbete.

Som din leverantör av personliga assistanstjänster i Uddevalla tar vi stolthet i att verka i en stad som sätter stort värde på gemenskap och tillgänglighet. Förutom våra assistanstjänster erbjuder Särnmark även värdefull information och stöd för dig och dina nära. Detta inkluderar ett brett utbud av evenemang och utbildningar som rör både personlig assistans och att navigera livet med funktionsvariationer.

Vi är medvetna om utmaningarna inom personlig assistans och strävar efter att möta dessa genom att kontinuerligt anpassa och förbättra våra tjänster, samt engagera oss i politiskt arbete för att främja rättigheter för personer med funktionsnedsättningar. Vårt mål är att vara det företag i Uddevalla som levererar den mest tillfredsställande tjänsten, genom att erbjuda möjligheter att leva livet på egna villkor.

Kontakta oss för att upptäcka hur vi kan skräddarsy vår personliga assistanstjänst för just dina önskemål.

Det här kan du förvänta dig av oss i Uddevalla

Skräddarsydd personlig assistans
Vi erbjuder personlig assistans som är noggrant anpassad efter dina specifika behov och förväntningar.

Juridisk expertis inom personlig assistans
Vårt team i Uddevalla inkluderar juridiska experter specialiserade på området personlig assistans. Vi erbjuder stöd och rådgivning för ansökan om assistans eller för att utvärdera dina rättigheter, helt utan kostnad.

Erfarenhet och utbildning hos våra assistenter
Vårt team består av kunniga assistenter som genomgår utbildningar för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på assistansen. De lär sig vikten av lagar och förordningar samt hur de kan agera på bästa sätt i olika situationer. Givetvis är introduktionen hos dig allra viktigast, där får de lära sig dina behov och vad som är särskilt avgörande just för dig.

Din röst räknas
Dina erfarenheter och synpunkter är avgörande för hur vi formar våra tjänster. Med hjälp av årliga kundundersökningar får du möjlighet att direkt påverka vår framtida riktning och förbättringar.

Stöd för ett självständigt livGenom vår assistanstjänst, som är en del av LSS, ser vi till att dina grundläggande behov tillgodoses och att du får möjlighet att leva ett så självständigt och rikt liv som möjligt. Våra assistenter är där för att stödja dig i ditt dagliga liv, oavsett dina aktiviteter.