Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Bli kund

Vad kul att du är intresserad av att bli kund hos oss! Du är en av många som väljer Särnmark som sin assistansanordnare och partner. Varför? Jo, för att vi kan erbjuda flera olika lösningar, men också för att vi har över 30 års erfarenhet av personlig assistans. Det är våra kunders trygghet och vår styrka.

Så här blir du kund hos oss – 3 enkla steg

  1. Säg hej! Ring oss gärna på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se för att komma i kontakt med någon av våra nykundsansvariga Informatörer. Du kan även kontakta informatörerna direkt eller använda vårt formulär längst ner på sidan. Om du vill, kommer vi till dig oavsett var du bor i Sverige.  
  2. Säg hur! Berätta för oss hur du vill att din assistans ska fungera. Om du inte har ett beslut om personlig assistans eller vill ansöka om fler timmar, hjälper vi dig gärna.
  3. Säg ja! Så fort du har bestämt dig, får du en egen kundansvarig som kontaktar dig. Tillsammans går ni igenom alla de viktiga detaljerna kring din assistans.

Hör av dig till oss så hör vi av oss till dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.