Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 20 november

Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Vi uppdaterar information och kommunicerar med våra personliga assistenter och kunder så ofta det behövs. 

20 november 2020: Riktad information till våra personliga assistenter om förhållningssätt när smittspridningen ökar i samhället finns nu på våra inloggningssidor. 

Vi uppdaterar information till våra kunder och personliga assistenter på våra inloggningssidor. Dessa sidor når du högst upp på vår hemsida där det står "Logga in: Kund, Tempus och Aiai" samt när du loggar in i Tempus. 

Har du frågor kring coronaviruset Covid-19 kopplat till din assistans eller arbete som assistent, vänligen kontakta din kundansvarige.

Om du inte har mottagit vår informationen och ej kan logga in på ovanstående sidor kontaktar du oss på 08-505 920 00 alternativt kontakt@sarnmark.se (obs, inga Corona-relaterade frågor via denna email).

Söker du information på annat språk än svenska så klickar du här

Are you seeking advice in your own language please follow this link. 

Utbildning kring Covid-19

Karolinska Institutet har på uppdrag av Socialstyrelsen tagit fram två e-utbildningar kring covid-19. Syftet är att stärka beredskap och ge kunskap om de viktigaste principerna och utmaningarna i arbetet att förhindra spridning av covid-19. Vi på Särnmark uppmanar både dig som personlig assistent och kund att genomföra utbildning 1.

Efter genomgången utbildning ska du ha en baskunskap kring smittvägar, symtom, riskgrupper samt hur du skyddar dig själv och andra på bästa sätt. Utbildningen ges helt på distans på webben och är kostnadsfri. Utbildningen tar ungefär 15 minuter att genomföra.

Klicka här för att ta dig direkt till utbildningen.

Both courses are also available in english. Course 1 is available in russian, arabic and persian. 

Besöksrestriktioner
På grund av rådande situation så undanber vi oss från oanmälda besök till samtliga kontor på Särnmark. 

Handhygien

Handhygien är alltid viktigt, men extra viktigt just nu. Nedanstående affisch kan du ladda ner och sätta upp i ditt hem eller på din arbetsplats. Den finns även på flera olika språk om du klickar här. If you want the poster in other languages you can find it here

Aktuellt

 • Öppettider för vissa funktioner 25 nov

  Den 25 november är vår löneavdelning, ekonomiavdelning och IT-avdelning oanträffbara på grund av utbildning. De är åter den 26 november. 

  Läs mer
 • Särnmarks digitala adventsfika

  Fika digitalt tillsammans med oss!

  Läs mer
 • Särnmark växer – vi öppnar ett nytt kontor i Uddevalla med Njomsa Plakiqi som kontorschef

  Idag är vi på Särnmark stolta, nöjda och glada över att öppna portarna till ett nytt kontor, denna gång i Uddevalla. Därmed har vi nu tio lokalkontor runt om i landet, från Höör i söder till Sundsvall i norr.

  Läs mer
 • Hjärnkrafts webbinarium 11 november

  Den 11  november arrangerar Hjärnkraft ett webbinarium om konsekvenser efter hjärnskada. Särnmarks jurist David Kolonej och kontorschef Rebecca Hummelgård är inbjudna för att hålla två separata föreläsningar under dagen.

  Läs mer
 • Skärpta allmänna råd i flera län

  Nu är det skärpta allmänna råd i Uppsala, Skåne, Stockholm, Västra Götaland och Östergötlands län. 

  Läs mer
Visa fler inlägg