Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 25 mars

Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Information har gått ut till alla våra personliga assistenter och kunder. 

Vi uppdaterar information till våra kunder och personliga assistenter på våra inloggningssidor. Dessa sidor når du högst upp på vår hemsida där det står "Logga in: Kund, Tempus och Aiai" samt när du loggar in i Tempus. 

Har du frågor kring corona kopplat till din assistans eller arbete som assistent, vänligen kontakta din kundansvarige.

Om du inte har mottagit vår informationen och ej kan logga in på ovanstående sidor kontaktar du oss på 08-505 920 00 alternativt kontakt@sarnmark.se (obs, inga Corona-relaterade frågor via denna email).

Söker du information på annat språk än svenska så klickar du här

Are you seeking advice in your own language please follow this link. 

Besöksrestriktioner
På grund av rådande situation så undanber vi oss från oanmälda besök till samtliga kontor på Särnmark.

Ny information 25 mars: Handhygien är alltid viktigt, men extra viktigt just nu. Nedanstående affisch kan du ladda ner och sätta upp i ditt hem eller på din arbetsplats. Den finns även på flera olika språk om du klickar här. If you want the poster in other languages you can find it here

Öppna bilden som PDF

Aktuellt

 • Vill du göra en samhällsinsats som personlig assistent?

  Vill du, eller vet du någon annan som vill göra en samhällsinsats i tider som dessa? Ansök om att jobba som personlig assistent hos oss!

  Läs mer
 • Till dig som arbetar hos oss som personlig assistent!

  Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs! Just nu har vi ett stort behov av personer som kan arbeta extra hos våra kunder.

  Läs mer
 • Inga aktiviteter och utbildningar till och med sista april

  Vi på Särnmark har valt att, på grund av det rådande läget gällande coronaviruset COVID-19, inte hålla några aktiviteter eller utbildningar från och med  idag 13 mars till och med 30 april 2020. Vi undanber oss även oanmälda besök till alla Särnmarks kontor under denna period.

  I dagsläget lägger vi istället allt fokus på våra kunder och assistenters hem- och arbetsmiljö. Detta för att säkerställa att våra kunder fortsatt får den bästa möjliga assistansen.

   

  Läs mer
 • Ny regeringsproposition om utökad rätt till personlig assistans

  Regeringen föreslår nu i en proposition att hela hjälpbehovet för de grundläggande behoven andning och sondmatning ska ge rätt till personlig assistans. Lagändringen föreslås börja gälla den 1 juli 2020.

  I dagsläget är det bara de delar som bedöms vara tillräckligt intigritetsnära som ger rätt till personlig assistans för de grundläggande behoven andning och sondmatning, men det vill regeringen nu ändra på för att stärka rätten till personlig assistans.

  Läs mer
 • 82% av alla nyansökningar avslås - ny utredning på gång

  Trenden med att fortsatt få personer beviljas assistansersättning fortsätter. Under 2019 avslogs 82% av alla nyansökningar till Försäkringskassan. 

  Läs mer
Visa fler inlägg