Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Hjärnkrafts webbinarium 11 november

Den 11  november arrangerar Hjärnkraft ett webbinarium om konsekvenser efter hjärnskada. Särnmarks jurist David Kolonej och kontorschef Rebecca Hummelgård är inbjudna för att hålla två separata föreläsningar under dagen.

Utbildningen ger insikt i de medicinska orsakerna till den problematik många får efter en förvärvad hjärnskada, samt hur det är att leva med förvärvad hjärnskada. 

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med personer med förvärvad hjärnskada, eller vill veta mer om hjärnskador, till exempel personlig assistent, biståndsbedömare, personal i gruppboenden eller annan vård och omsorg, skolpersonal, anhörigkonsulenter, politiker och beslutsfattare, brukarorganisationer, personer med egenskada, närstående och andra intresserade.

För att läsa mer om Hjärnkrafts webbinarium och anmäla dig klickar du HÄR.

Aktuellt

 • Öppettider för vissa funktioner 25 nov

  Den 25 november är vår löneavdelning, ekonomiavdelning och IT-avdelning oanträffbara på grund av utbildning. De är åter den 26 november. 

  Läs mer
 • Särnmarks digitala adventsfika

  Fika digitalt tillsammans med oss!

  Läs mer
 • Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 20 november

  Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Vi uppdaterar information och kommunicerar med våra personliga assistenter och kunder så ofta det behövs. 

  Läs mer
 • Särnmark växer – vi öppnar ett nytt kontor i Uddevalla med Njomsa Plakiqi som kontorschef

  Idag är vi på Särnmark stolta, nöjda och glada över att öppna portarna till ett nytt kontor, denna gång i Uddevalla. Därmed har vi nu tio lokalkontor runt om i landet, från Höör i söder till Sundsvall i norr.

  Läs mer
 • Skärpta allmänna råd i flera län

  Nu är det skärpta allmänna råd i Uppsala, Skåne, Stockholm, Västra Götaland och Östergötlands län. 

  Läs mer
Visa fler inlägg