Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

PEP Meet Up - mötesplatsen för assistenter

Vill du som assistent utvecklas i din roll tillsammans med andra assistenter? Då välkomnar vi dig till PEP Meet Up som 2 gånger under våren kommer ha sina träffar hos oss på Särnmark. 

Jobbar du som personlig assistent? Vill du dela med dig av dina erfarenheter och samtidigt utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till PEP Meetup! Vi heter Filippa och Camilla, vi jobbar idag som assistenter i Team Morris och startar denna grupp genom den ideella föreningen Sluta Stirra. Vi är övertygade om att en bra sammanhållning är grunden för att ha kul på arbetsplatsen, att kunna se och acceptera varandras styrkor och svagheter och i slutändan kunna ge det bästa för den man faktiskt jobbar för. Vid fyra tillfällen i vår kommer vi att träffas under enkla former. Här kommer vi att utbyta erfarenheter i hur man bäst uppnår en stark teamkänsla och hur vi på olika sätt bidrar till att ge de bästa förutsättningar för den vi jobbar för. Syftet med dessa fyra tillfällen är att träffa och lära känna andra assistenter för ett utbyte av kunskap och erfarenhet, du som assistent ska kunna få verktyg, inspiration och positiv energi till att förbättra din arbetsplats och att stärkas i din roll som personlig assistent. Häng på! Anmäl dig till kommande meetup´s för mer information! Bor du inte i Stockholm? Ingen fara, gå med i gruppen så kanske vi kommer till just din hemort nästa gång!

Varmt Välkomna!  

PEP Meet Ups Facebooksida

Aktuellt

 • Assistanskrisen - varför ändrar sig S först nu?

  Bengt Westerberg, en av initiativtagarna till assistansreformen och dess ständige beskyddare, går nu hårt till kritik mot S i en debattartikel i Aftonbladet.

   

  Läs mer
 • Regeringen utreder personliga assistenters arbetsförhållanden

  Regeringen ska utreda arbetsförhållandena för personliga assistenter. Syftet med utredningen är att se över hur assistenternas arbetsvillkor ser ut (både i kommunal och privat regi).

  Läs mer
 • Särnmark på Malmöfestivalen

  Träffa oss på Malmöfestivalen den 13 och 14 augusti.

  Läs mer
 • Nytt lokalkontor i Kinna den 1 augusti

  På onsdag är det dags! Då öppnar vi ett nytt lokalkontor i Kinna. Det är vårt nionde lokalkontor i ordningen. Den rutinerade Henrik Lund intar rollen som kontorschef.

  Läs mer
 • Erfaren tankesmedja i Almedalen föreslog nya lösningar för framtidens LSS

  I samband med Almedalsveckan i Visby deltog en av Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm i en 24 timmar lång tankesmedja där framtidens personliga assistans diskuterades.

  Läs mer
Visa fler inlägg