Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark stolt samarbetspartner till Tänkvärt med Nattis

Du följer säkert Natalie Eriksson på instagram och på Youtube där hon skriver och lägger upp videos om sin vardag, funkfobi, personlig assistans, om sin hund och mycket mera. Nu har Natalie startat "Tänkvärt med Nattis" och Särnmark är med som stolt sponsor.

Tänkvärt med Nattis är ett nytt koncept från influencern och youtubern Natalie Eriksson. I Tänkvärt intervjuar Natalie personer med olika erfarenheter av funktionsnedsättningar. I det senaste avsnittet träffar Natalie trebarnsmamman Elisabet som lever med en neurologisk sjukdom. Samtalet handlar bland annat om föräldraskap och om fördomar man kan möta som förälder med en funktionsnedsättning.

Särnmark är stolta samarbetspartnerns till Tänkvärt. Vi tycker det Natalie gör är viktigt. Vi sponsrar Tänkvärt för att vi vill vara med och bidra till en lite mindre fördomsfull värld.

Här hittar du alla avsnitt av Tänkvärt med Nattis
(Ctrl-klicka på länken för att öppna den i en ny flik)

Här hittar du Natalies instagramkonto
(Ctrl-klicka på länken för att öppna den i en ny flik)

Aktuellt

 • Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin

  Hafiz har den ovanliga sjukdomen SMA (spinal muskelatrofi) som gör att hans muskler gradvis förtvinar. Till slut kan en person med SMA inte andas själv. Sjukdomen borde ändå inte vara livshotande för Hafiz eftersom det finns en ny effektiv bromsmedicin. Men som ett av få länder i EU nekar Sverige läkemedlet till alla personer över 18 år – det är för dyrt för att vara värt det.

  Läs mer
 • Ny på jobbet: En skojare till Skåne

  Nu har Särnmark rekryterat Jannet Abdelli-Höglund som ny kundansvarig till kontoret i Höör. Hon kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef och rekryteringsspecialist på ett annat företag inom personlig assistans.
  Läs mer
 • Öppettider i påsk

  Nu är det hög tid att fylla godisäggen och pynta påskriset. Oavsett hur du väljer att fira så hoppas vi att du får en lugn och solig påskhelg,

  Läs mer
 • Bowlingen som blev en fullträff

  ”Då small det!”, berättar Marvin och syftar på när han startade Västra IFFF — en bowlingklubb för funktionsvarierade i Stockholm.

  Läs mer
 • De flesta åtgärder mot Covid-19 upphör den 9 februari

  Den 9 februari upphör de flesta pandemirestriktioner och många allmänna råd tas bort.
  Det gäller bland annat deltagarbegränsningar, vaccinationsbevis och karantänskrav för symptomfria hushållskontakter. Vissa råd och rekommendationer kommer dock fortfarande finnas kvar.

  Läs mer
Visa fler inlägg