Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Covid-vaccinationen öppen för alla personer över 18 år

Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.

Vaccin erbjuds nu till alla personer i Sverige som har fyllt 18 år. Det innebär att kunder och personliga assistenter som inte fått möjlighet att vaccinera sig i tidigare faser i vaccinationsprogrammet, nu kan boka tid som "allmänheten". 

Så här gör du

 • För att ta reda på reda hur man går till väga för att boka tid där du bor går du in på 1177.se.
  (CTRL-klicka på länken för att öppna den i en ny flik).
 • Välj därefter "Aktuell region" högst upp på sidan och följ instruktionerna vidare

Om du ännu inte har fått en tid för din andra dos ska du kontakta samma vaccinatör som gav dig dos 1.

Har du fler frågor om bokning av vaccination eller vad du bör göra för att minska smittspridningen? Besök vår sida med Frågor och svar om Coronapandemin (CTRL-klicka på länken för att öppna den i en ny flik).

Här hittar du instruktioner, rekommendationer och länkar till viktig information från svenska mydigheter gällande pandemin.

Håll i, håll ut och ta hand om varandra!

Aktuellt

 • Fjolårets vinnare "Gösen" ger dig sina bästa solrostips

  3 meter och 94 centimeter - så hög blev vinnarsolrosen i #särnmarkssolros2020. Bakom blommans höjd finns Bengt-Gösta "Gösen" Johansson. Men hur lyckades han få sin solros så hög och vad är hans bästa tips till dig som vill försöka slå hans rekord?

  Läs mer
 • Stärkt rätt till personlig assistans för barn föreslås i nya LSS-utredningen

  Efter drygt ett års arbete har regeringens särskilde utredare Fredrik Malmberg lämnat över LSS-utredningen till socialminister Lena Hallengren. Utredningen innehåller väl genomarbetade förslag som stärker rätten till personlig assistans.

  Läs mer
 • Vinnaren i påskutmaningen korad

  Assistenten Johan var först tveksam till om han skulle passa som assistent, men nu 6 månader senare kan han inte tänka sig att göra något annat: "Det är hur underbart som helst, skulle inte vilja byta ut det mot någonting alls. Att jobba med Daniel är alltid kul då vi har så mycket gemensamt". Ett intresse som Johan och Daniel delar är musik, därför blev karaoke ett perfekt tidsfördriv för dem när Daniel inte längre kunde vara ute som förut.

  Läs mer
 • Delta i Neuropromenaden 8–16 maj

  Hashtagga oss på sociala medier så skänker vi 50 kr till neuroforskningen!

  Läs mer
 • Särnmark sponsrar SMDF och "Stefan Holm bygger muskler"

  I samarbete med Stefan Holm driver just nu SMDF (Insamlingsstiftelsen för muskeldystrofiforskning) projektet "Stefan bygger muskler" där man samlar in pengar till forskningen kring sjukdomen Duchennes muskeldystrofi. Särnmark ville givetvis vara med på ett hörn och bidra till detta viktiga arbete.

  Läs mer
Visa fler inlägg