Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Mollii elektrodress i Karlstad

 • Målgrupp
  • Öppen
 • Datum
  Tisdag 18 juni
 • Tid
  12:00-15:00
 • Plats
  Karlstad, Särnmarks kontor, Våxnäsgatan 10 Karta
 • OSA
  Sista anmälningsdag: fredag 14 juni
 • Kostnad
  INGEN KOSTNAD: VI BJUDER PÅ LÄTTARE TILLTUGG (SMÖRGÅSTÅRTA)
Anmälningstiden har gått ut

Den 18/6 är du och dina assistenter varmt välkomna till en informationsdag om Mollii elektrodress, ett hjälpmedel avsett för personer med hög spasticitet och begränsad rörelseförmåga. Den som vill kan också få prova att ha på sig dräkten och känna hur den fungerar. Meddela om du enbart vill komma och lyssna eller också vill prova dräkten på plats. Föreläsningen tar cirka 1 timme och utprovningen ungefär 2 timmar.

Om Mollii elektrodress: Med Mollii får personer med spasticitet ett hjälpmedel som i hemmiljö kan hjälpa till att minska oönskade reflexer och stelhet och gör det därmed möjligt att förbättra rörelseomfång och funktionsförmåga. Mollii används av personer med neurologiska skador och sjukdomar som cerebral pares, förvärvad hjärnskada, ryggmärgsskada och stroke.

Kontakta Anders Huss om du vill anmäla dig eller har några frågor.

E-post: anders.huss@sarnmark.se

Telefon: 054-777 37 73