Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 3 juli

Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Vi uppdaterar information och kommunicerar med våra personliga assistenter och kunder så ofta det behövs. 

3 juli 2020: Ny information om provtagning för kunder och personliga assistenter nationellt ligger nu uppe på våra inloggningssidor. 

Vi uppdaterar information till våra kunder och personliga assistenter på våra inloggningssidor. Dessa sidor når du högst upp på vår hemsida där det står "Logga in: Kund, Tempus och Aiai" samt när du loggar in i Tempus. 

Har du frågor kring coronaviruset Covid-19 kopplat till din assistans eller arbete som assistent, vänligen kontakta din kundansvarige.

Om du inte har mottagit vår informationen och ej kan logga in på ovanstående sidor kontaktar du oss på 08-505 920 00 alternativt kontakt@sarnmark.se (obs, inga Corona-relaterade frågor via denna email).

Söker du information på annat språk än svenska så klickar du här

Are you seeking advice in your own language please follow this link. 

Utbildning kring Covid-19

Karolinska Institutet har på uppdrag av Socialstyrelsen tagit fram två e-utbildningar kring covid-19. Syftet är att stärka beredskap och ge kunskap om de viktigaste principerna och utmaningarna i arbetet att förhindra spridning av covid-19. Vi på Särnmark uppmanar både dig som personlig assistent och kund att genomföra utbildning 1.

Efter genomgången utbildning ska du ha en baskunskap kring smittvägar, symtom, riskgrupper samt hur du skyddar dig själv och andra på bästa sätt. Utbildningen ges helt på distans på webben och är kostnadsfri. Utbildningen tar ungefär 15 minuter att genomföra.

Klicka här för att ta dig direkt till utbildningen.

Both courses are also available in english. Course 1 is available in russian, arabic and persian. 

Besöksrestriktioner
På grund av rådande situation så undanber vi oss från oanmälda besök till samtliga kontor på Särnmark.

Handhygien

Handhygien är alltid viktigt, men extra viktigt just nu. Nedanstående affisch kan du ladda ner och sätta upp i ditt hem eller på din arbetsplats. Den finns även på flera olika språk om du klickar här. If you want the poster in other languages you can find it here

Aktuellt

 • Malins glutenfria blåbärstårta

  Vår kundansvariga, Ingeborg Berggren, blev så förtjust i en tårta som en assistent vid namn Malin bjöd på under ett personalmöte att hon nu vill dela med sig av receptet till er alla. Tack Malin för den goa tårtan och för att du delar med dig av ditt recept!

  Läs mer
 • Solrostävlingen avslutas 15 september

  Tisdag den 15 september mäter du din solros för sista gången i denna tävling och följer instruktionerna nedan.

  Läs mer
 • Särnmark utser Elin till årets förebild 2020

  Motiveringen av att utse Elin till årets förebild 2020 lyder:
  “Med uppriktighet och passion berättar Elin om hur det är att leva med reumatisk sjukdom. Genom sin blogg och sociala medier delar hon med sig av både det som är bra och det som är dåligt. Elin visar gång på gång att det mesta är möjligt om man vill.”

  Vi ringde upp Elin för att prata om att blogga om att leva med reumatisk sjukdom, och att göra det med en positiv inställning. Varför började Elin med bloggen och hur har den påverkat henne och andra?

  Läs mer
 • Ny styrelseledamot: Inga-Kari Fryklund

  Vi på Särnmark vill välkomna Inga-Kari Fryklund som ny styrelseledamot i Särnmarks styrelse. Inga-Kari kommer närmast från Vårdföretagarna där hon var förbundsdirektör mellan åren 2010-2020. Vi ringde upp Inga-Kari för att lära känna henne lite mer.

  Läs mer
 • Tvåstegsinloggning i AiAi/Tempus efter månadsskiftet juli/augusti

  Som ett led i att stärka skyddet mot bedrägerier och identitetsstölder som förekommer, inför vi nu så kallad 2-faktors-autentisering (tvåstegsinloggning). Detta sker nu i månadsskiftet juli/augusti 2020.

  Tidrapporteringen för juli månad påverkas inte. men för att alla med säkerhet ska kunna logga in i systemen AiAi och Tempus även efter månadsskiftet behöver alla användare ha ett korrekt personnummer och mobiltelefonnummer upplagt i systemet.

  Läs mer
Visa fler inlägg