Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 3 juli

Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Vi uppdaterar information och kommunicerar med våra personliga assistenter och kunder så ofta det behövs. 

3 juli 2020: Ny information om provtagning för kunder och personliga assistenter nationellt ligger nu uppe på våra inloggningssidor. 

Vi uppdaterar information till våra kunder och personliga assistenter på våra inloggningssidor. Dessa sidor når du högst upp på vår hemsida där det står "Logga in: Kund, Tempus och Aiai" samt när du loggar in i Tempus. 

Har du frågor kring coronaviruset Covid-19 kopplat till din assistans eller arbete som assistent, vänligen kontakta din kundansvarige.

Om du inte har mottagit vår informationen och ej kan logga in på ovanstående sidor kontaktar du oss på 08-505 920 00 alternativt kontakt@sarnmark.se (obs, inga Corona-relaterade frågor via denna email).

Söker du information på annat språk än svenska så klickar du här

Are you seeking advice in your own language please follow this link. 

Utbildning kring Covid-19

Karolinska Institutet har på uppdrag av Socialstyrelsen tagit fram två e-utbildningar kring covid-19. Syftet är att stärka beredskap och ge kunskap om de viktigaste principerna och utmaningarna i arbetet att förhindra spridning av covid-19. Vi på Särnmark uppmanar både dig som personlig assistent och kund att genomföra utbildning 1.

Efter genomgången utbildning ska du ha en baskunskap kring smittvägar, symtom, riskgrupper samt hur du skyddar dig själv och andra på bästa sätt. Utbildningen ges helt på distans på webben och är kostnadsfri. Utbildningen tar ungefär 15 minuter att genomföra.

Klicka här för att ta dig direkt till utbildningen.

Both courses are also available in english. Course 1 is available in russian, arabic and persian. 

Besöksrestriktioner
På grund av rådande situation så undanber vi oss från oanmälda besök till samtliga kontor på Särnmark.

Handhygien

Handhygien är alltid viktigt, men extra viktigt just nu. Nedanstående affisch kan du ladda ner och sätta upp i ditt hem eller på din arbetsplats. Den finns även på flera olika språk om du klickar här. If you want the poster in other languages you can find it here

Aktuellt

 • Särnmarks Hållbarhetsrapport för 2019: Tillsammans är nyckeln för en hållbar framtid

  Särnmarks övergripande ambition med verksamheten är att bidra till att skapa ett bra liv för våra kunder. Ett liv där varje kund, så långt det går, ges möjlighet att själv styra över sitt eget liv. Vi anser att det är grunden för alla som vill kunna leva som andra, bland andra, i vårt samhälle.

  Våra grundare Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm äger fortfarande företaget och deras stora intressepolitiska engagemang gör skillnad, inte bara för våra kunder utan även för andra personer som behöver personlig assistans. På så sätt tar vi en aktiv roll i samhället och bidrar till en hållbar välfärd. Nu gör vi även detta på ett nytt sätt genom att presentera en Hållbarhetsrapport för verksamhetsåret 2019.

  Läs mer
 • Mycket nöjda kunder hos Särnmark - enligt oberoende undersökning

  ” Helt suveränt bolag. Önskar att jag fått kontakt med dem tidigare”

  Läs mer
 • Glad midsommar!

  Vi önskar glad midsommar och påminner om att kontoren håller stängt i morgon fredag 19/6 (midsommarafton). Jour - och bemanningsteamet är tillgängliga dygnet runt som vanligt.

  Läs mer
 • Vi önskar trevlig helg!

  Vi vill passa på att önska alla en trevlig Kristi himmelsfärdshelg och informera om våra öppettider under långhelgen.

  Läs mer
 • Särnmarks solrostävling: Vem odlar den högsta solrosen?

  Under sommaren 2020 utmanar vi dig och dina personliga assistenter i en solrostävling. Högst solros den 15 september vinner ett finfint pris.

  Läs mer
Visa fler inlägg