Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Välkommen Annelie

Sedan förra måndagen jobbar Annelie Johansson som kundansvarig på vårt kontor i Höör. Vi ringde upp för att höra hur det går och för att höra mer om vem Annelie är och vad som förde henne till Särnmark.

Annelie bor på en lantgård söder om Ystad tillsammans med sina två barn och sonens flickvän, sina hundar, höns och två hästar. Gården har Annelie renoverat under de senaste fem åren. Annelie gillar att jobba och när det händer saker. Förutom att renovera gården så har hon bland annat även drivit företag inom skönhetsbranschen under 19 år samt under de senaste 10 åren jobbat parallellt inom LSS och personlig assistans, både som assistent och som medarbetsledare.  

Hur kom det sig att du började att arbeta inom personlig assistans?

- Jag har en bror med Asperger som jag var avlastningsfamilj till när han var barn. Sen efter att ha jobbat med assistans och som medaretsledare ett tag så pluggade jag HR då jag kände att det här med arbetsledning verkligen var något för mig.

För cirka fyra år sedan kom Annelie i kontakt med Särnmark då hon började arbeta som medarbetsledare hos en Särnmarkskund. Så när tjänsten som kundansvarig hos Särnmark dök upp kändes det naturligt att ta chansen:

- Det var inte svårt att vara intresserad eftersom jag vet att de är ett bra bolag. 10 års erfarenhet inom privat sektor och vet att det finns många dåliga bolag. Så när jag blev tillfrågad om att jobba på Särnmark så kändes det självklart.

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst, hur tänker du dig att det kommer bli?

- Jag har en förkärlek för att tag i utmanande situationer där det behövs tydlig arbetsledning och struktur. Det är viktigt att personalen känner sig trygg, att jag finns här och ser dem. Jag förväntar mig av min personal att de ska göra ett bra arbete och i gengäld kan de förvänta sig samma av mig. Ingen ska behöva känna sig ensam, utan veta att de har någon som alltid stöttar dem.

Du når Anneli på:
Mail: annelie.johansson@sarnmark.se
Telefon: 0413-35 29 52

Mer om vårt kontor i Höör

Aktuellt

 • Särnmark sponsrar SMDF och "Stefan Holm bygger muskler"

  I samarbete med Stefan Holm driver just nu SMDF (Insamlingsstiftelsen för muskeldystrofiforskning) projektet "Stefan bygger muskler" där man samlar in pengar till forskningen kring sjukdomen Duchennes muskeldystrofi. Särnmark ville givetvis vara med på ett hörn och bidra till detta viktiga arbete.

  Läs mer
 • Nyheter om Coronapandemin: Skärpt prioriteringsordning för vaccinering

  Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.    

  Läs mer
 • Särnmark stolt samarbetsparner till Tänkvärt med Nattis

  Du följer säkert Natalie Eriksson på instagram och på youtube där hon skriver och lägger upp videos om sin vardag, funkfobi, personlig assistans, om sin hund och mycket mera. Nu har Natalie startat "Tänkvärt med Nattis" och Särnmark är med som stolt sponsor.

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2021 etablera ett kundråd. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • God Jul och Gott Nytt År!

  Vi på Särnmark vill önska alla kunder, assistenter, anhöriga och alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år!

  Läs mer
Visa fler inlägg