Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark startar upp ett kundråd

Särnmark kommer under 2021 etablera ett kundråd. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

Vårt mål är att tillsammans skapa den bästa personliga assistansen.  På Särnmark jobbar vi efter ledorden: trygghet, kundinflytande och transparens. För att säkerställa att ni, våra kunder, känner att ni har inflytande över er personliga assistans så genomför vi bland annat en oberorende kundundersökning för att samla in och lyssna på era åsikter.

Enligt vår NKI (nöjd kund index), läs mer om det här, så har vi redan väldigt nöjda kunder, men vi strävar efter att leverera den bästa möjliga assistansen vi kan och ha Sveriges nöjdaste kunder.

Därför,som ett ytterligare steg att säkerställa kundnöjdheten, startar vi nu Särnmarks kundråd. Vill du eller någon du känner vara med och påverka hur vi arbetar? Läs mer om vad det innebär och gör en intresseanmälan här

Aktuellt

 • Vinnaren i påskutmaningen korad

  Assistenten Johan var först tveksam till om han skulle passa som assistent, men nu 6 månader senare kan han inte tänka sig att göra något annat: "Det är hur underbart som helst, skulle inte vilja byta ut det mot någonting alls. Att jobba med Daniel är alltid kul då vi har så mycket gemensamt". Ett intresse som Johan och Daniel delar är musik, därför blev karaoke ett perfekt tidsfördriv för dem när Daniel inte längre kunde va ute som förut.

  Läs mer
 • Nyheter om Coronapandemin: Skiftande rutiner i landet vid bokning av vaccination

  Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.    

  Läs mer
 • Delta i Neuropromenaden 8–16 maj

  Hashtagga oss på sociala medier så skänker vi 50 kr till neuroforskningen!

  Läs mer
 • Särnmark sponsrar SMDF och "Stefan Holm bygger muskler"

  I samarbete med Stefan Holm driver just nu SMDF (Insamlingsstiftelsen för muskeldystrofiforskning) projektet "Stefan bygger muskler" där man samlar in pengar till forskningen kring sjukdomen Duchennes muskeldystrofi. Särnmark ville givetvis vara med på ett hörn och bidra till detta viktiga arbete.

  Läs mer
 • Välkommen Annelie

  Sedan förra måndagen jobbar Annelie Johansson som kundansvarig på vårt kontor i Höör. Vi ringde upp för att höra hur det går och för att höra mer om vem Annelie är och vad som förde henne till Särnmark.

  Läs mer
Visa fler inlägg