Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark startar upp ett kundråd

Särnmark kommer under 2021 etablera ett kundråd. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

Vårt mål är att tillsammans skapa den bästa personliga assistansen.  På Särnmark jobbar vi efter ledorden: trygghet, kundinflytande och transparens. För att säkerställa att ni, våra kunder, känner att ni har inflytande över er personliga assistans så genomför vi bland annat en oberorende kundundersökning för att samla in och lyssna på era åsikter.

Enligt vår NKI (nöjd kund index), läs mer om det här, så har vi redan väldigt nöjda kunder, men vi strävar efter att leverera den bästa möjliga assistansen vi kan och ha Sveriges nöjdaste kunder.

Därför,som ett ytterligare steg att säkerställa kundnöjdheten, startar vi nu Särnmarks kundråd. Vill du eller någon du känner vara med och påverka hur vi arbetar? Läs mer om vad det innebär och gör en intresseanmälan här

Aktuellt

 • Nyheter om Coronapandemin: Munskydd ska användas av personliga assistenter

  Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.    

  Läs mer
 • God Jul och Gott Nytt År!

  Vi på Särnmark vill önska alla kunder, assistenter, anhöriga och alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år!

  Läs mer
 • Trevlig Lucia!

  Idag vill vi önska alla trevlig Lucia och glad tredje advent! Även om det är lite annorlunda i år så kan vi ju som tur är fortfarande dricka glögg, äta pepparkakor, lyssna på julmusik, klä granen och se på Luciamorgon på tv.

  Läs mer
 • Välkommen Åsa!

  Idag säger vi välkommen till Åsa Häkänen-Wisjö som numera jobbar som kundansvarig på vårt Linköpingskontor.

  Läs mer
 • Öppettider för vissa funktioner 25 nov

  Den 25 november är vår löneavdelning, ekonomiavdelning och IT-avdelning oanträffbara på grund av utbildning. De är åter den 26 november. 

  Läs mer
Visa fler inlägg