Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Bättre överblick över din assistansekonomi med nya och enklare rapporter

I Början av oktober så lanserade vi nya och förbättrade ekonomiska rapporter som alla kunder hittar på Mina Sidor. Vi hoppas att de nya rapporterna ska ge dig som kund en bättre överblick över din assistansekonomi.

Bland det som är nytt så finns det bland annat en rapport där man ser vilka olika typer av assistans och personalomkostnader man haft, så som till exempel friskvård eller resekostnader.

Vi har även förtydligat timredovisningen genom att vi har separerat utbildning, introduktion och personalmöten samt lagt till ej ersatta timmar från försäkringskassan eller kommun.

Vi har även lagt upp en lathund som beskriver alla rapporter och hjälper dig med hur du ska läsa dem. Den ligger som en länk tillsammans med rapporterna, men du hittar den även på startsidan för Mina Sidor samt under dokument.

Klicka här för att logga in på Mina Sidor

Aktuellt

 • Fika på fettisdag - alla Särnmarks kontor plus Falun

  Varmt välkommen på fettisdagsfika!

  Läs mer
 • Få koll på läget - Föreläsning om LSS och personlig assistans

  Under en timme belyser vi flertalet delar kring LSS och personlig assistans ur två perspektiv. Denna föreläsning är intressant oavsett om man har förkunskaper eller inte.

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2020 etablera ett kundråd där ett tiotal kunder från olika delar av Sverige kommer att delta. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • 100% transparens på assistanskoll.se

  Med ledorden transparens, trygghet och inflytande som genomsyrar vår verksamhet så är vi givetvis extra glada över att vi nu nått 100% transparens på assistanskoll.se. Därmed toppar vi transparensindex-listan av de 247 bolag som är listade totalt på sajten. Surfa in på www.assistanskoll.se för mer info.

  Läs mer
 • God fortsättning

  Vi på Särnmark önskar er alla god fortsättning och hoppas att det nya året blir ett bra år för oss alla!

  Läs mer
Visa fler inlägg