Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Bättre överblick över din assistansekonomi med nya och enklare rapporter

I Början av oktober så lanserade vi nya och förbättrade ekonomiska rapporter som alla kunder hittar på Mina Sidor. Vi hoppas att de nya rapporterna ska ge dig som kund en bättre överblick över din assistansekonomi.

Bland det som är nytt så finns det bland annat en rapport där man ser vilka olika typer av assistans och personalomkostnader man haft, så som till exempel friskvård eller resekostnader.

Vi har även förtydligat timredovisningen genom att vi har separerat utbildning, introduktion och personalmöten samt lagt till ej ersatta timmar från försäkringskassan eller kommun.

Vi har även lagt upp en lathund som beskriver alla rapporter och hjälper dig med hur du ska läsa dem. Den ligger som en länk tillsammans med rapporterna, men du hittar den även på startsidan för Mina Sidor samt under dokument.

Klicka här för att logga in på Mina Sidor

Aktuellt

 • Ändrade öppettider 23 september

  Den 23 september har vi öppet mellan klockan 08:00 - 10:00 och stänger sedan kontoren då vi har planeringsdag. 

  Läs mer
 • Malins glutenfria blåbärstårta

  Vår kundansvariga, Ingeborg Berggren, blev så förtjust i en tårta som en assistent vid namn Malin bjöd på under ett personalmöte att hon nu vill dela med sig av receptet till er alla. Tack Malin för den goa tårtan och för att du delar med dig av ditt recept!

  Läs mer
 • Solrostävlingen avslutas 15 september

  Tisdag den 15 september mäter du din solros för sista gången i denna tävling och följer instruktionerna nedan.

  Läs mer
 • Särnmark utser Elin till årets förebild 2020

  Motiveringen av att utse Elin till årets förebild 2020 lyder:
  “Med uppriktighet och passion berättar Elin om hur det är att leva med reumatisk sjukdom. Genom sin blogg och sociala medier delar hon med sig av både det som är bra och det som är dåligt. Elin visar gång på gång att det mesta är möjligt om man vill.”

  Vi ringde upp Elin för att prata om att blogga om att leva med reumatisk sjukdom, och att göra det med en positiv inställning. Varför började Elin med bloggen och hur har den påverkat henne och andra?

  Läs mer
 • Ny styrelseledamot: Inga-Kari Fryklund

  Vi på Särnmark vill välkomna Inga-Kari Fryklund som ny styrelseledamot i Särnmarks styrelse. Inga-Kari kommer närmast från Vårdföretagarna där hon var förbundsdirektör mellan åren 2010-2020. Vi ringde upp Inga-Kari för att lära känna henne lite mer.

  Läs mer
Visa fler inlägg