Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Cecilia Ekholm utnämnd till årets grundare på Entreprenörsgalan

Det är med stolthet och glädje som vi kan berätta att Cecilia Ekholm, en av våra grundare och ägare, under torsdagskvällen mottog den högsta utmärkelsen i kategorin Founder of the Year på Entreprenörsgalan i Stockholm.

📷 Foto: Evan Pantiel

Utmärkelsen Founder of the Year delas ut i sex olika kategorier och syftar till att uppmärksamma grundare samt stimulera till fler internationellt växande entreprenörsägda bolag. Galan arrangeras av Founders Alliance som är ett oberoende affärsnätverk för Sveriges ledande entreprenörer.

På plats i Stockholms stadshus fanns, förutom prisutdelaren Prins Daniel, även 300 ledande företagsgrundare från Sverige, Finland, Schweiz, USA, Nederländerna och Frankrike.

Mikael Särnmark och Cecilia Ekholms övertygelse, att förbättra funktionsnedsattas levnadsvillkor och möjligheter i samhället, är lika central för vårt arbete idag, som vid grundandet 1992.

Cecilias egen kommentar efter utmärkelsien

"I september 1991 besökte jag och Mikael Särnmark socialborgarrådet i Stockholms stadshus och som en direkt konsekvens av det bestämde vi oss för att grunda Särnmark. Att nu, precis 30 år senare, stå i samma byggnad och ta emot det här priset väcker många minnen och mycket känslor.

Juryn nämnde i sin motivering att drivkraften handlat om att skapa förutsättning för ”self-empowerment”. Makt över sitt eget liv. När man på existentiell nivå, för egen eller andras del, upplevt brist på något kan det skapa en stark drivkraft. Så var det för Mikael och mig. Så har det också varit för många av alla de som genom åren vänt sig till Särnmark.

Det är med sann stolthet jag ser tillbaka på den resa jag fått vara med om tillsammans med Mikael, våra kunder och medarbetare. Vi har varit del i att skapa förändring, både på individ- och samhällsnivå. Det finns mycket kvar att engagera sig i och jag ser verkligen fram mot vad vi tillsammans kan bidra med genom vår verksamhet i Särnmark och Scandinavian Rehab Center." 

Ett stort grattis säger vi till Cecilia, Särnmark och övriga pristagare på galan!

Aktuellt

 • Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin

  Hafiz har den ovanliga sjukdomen SMA (spinal muskelatrofi) som gör att hans muskler gradvis förtvinar. Till slut kan en person med SMA inte andas själv. Sjukdomen borde ändå inte vara livshotande för Hafiz eftersom det finns en ny effektiv bromsmedicin. Men som ett av få länder i EU nekar Sverige läkemedlet till alla personer över 18 år – det är för dyrt för att vara värt det.

  Läs mer
 • Ny på jobbet: En skojare till Skåne

  Nu har Särnmark rekryterat Jannet Abdelli-Höglund som ny kundansvarig till kontoret i Höör. Hon kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef och rekryteringsspecialist på ett annat företag inom personlig assistans.
  Läs mer
 • Öppettider i påsk

  Nu är det hög tid att fylla godisäggen och pynta påskriset. Oavsett hur du väljer att fira så hoppas vi att du får en lugn och solig påskhelg,

  Läs mer
 • Bowlingen som blev en fullträff

  ”Då small det!”, berättar Marvin och syftar på när han startade Västra IFFF — en bowlingklubb för funktionsvarierade i Stockholm.

  Läs mer
 • De flesta åtgärder mot Covid-19 upphör den 9 februari

  Den 9 februari upphör de flesta pandemirestriktioner och många allmänna råd tas bort.
  Det gäller bland annat deltagarbegränsningar, vaccinationsbevis och karantänskrav för symptomfria hushållskontakter. Vissa råd och rekommendationer kommer dock fortfarande finnas kvar.

  Läs mer
Visa fler inlägg