Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Cecilia Ekholm utnämnd till årets grundare på Entreprenörsgalan

Det är med stolthet och glädje som vi kan berätta att Cecilia Ekholm, en av våra grundare och ägare, under torsdagskvällen mottog den högsta utmärkelsen i kategorin Founder of the Year på Entreprenörsgalan i Stockholm.

📷 Foto: Evan Pantiel

Utmärkelsen Founder of the Year delas ut i sex olika kategorier och syftar till att uppmärksamma grundare samt stimulera till fler internationellt växande entreprenörsägda bolag. Galan arrangeras av Founders Alliance som är ett oberoende affärsnätverk för Sveriges ledande entreprenörer.

På plats i Stockholms stadshus fanns, förutom prisutdelaren Prins Daniel, även 300 ledande företagsgrundare från Sverige, Finland, Schweiz, USA, Nederländerna och Frankrike.

Mikael Särnmark och Cecilia Ekholms övertygelse, att förbättra funktionsnedsattas levnadsvillkor och möjligheter i samhället, är lika central för vårt arbete idag, som vid grundandet 1992.

Cecilias egen kommentar efter utmärkelsien

"I september 1991 besökte jag och Mikael Särnmark socialborgarrådet i Stockholms stadshus och som en direkt konsekvens av det bestämde vi oss för att grunda Särnmark. Att nu, precis 30 år senare, stå i samma byggnad och ta emot det här priset väcker många minnen och mycket känslor.

Juryn nämnde i sin motivering att drivkraften handlat om att skapa förutsättning för ”self-empowerment”. Makt över sitt eget liv. När man på existentiell nivå, för egen eller andras del, upplevt brist på något kan det skapa en stark drivkraft. Så var det för Mikael och mig. Så har det också varit för många av alla de som genom åren vänt sig till Särnmark.

Det är med sann stolthet jag ser tillbaka på den resa jag fått vara med om tillsammans med Mikael, våra kunder och medarbetare. Vi har varit del i att skapa förändring, både på individ- och samhällsnivå. Det finns mycket kvar att engagera sig i och jag ser verkligen fram mot vad vi tillsammans kan bidra med genom vår verksamhet i Särnmark och Scandinavian Rehab Center." 

Ett stort grattis säger vi till Cecilia, Särnmark och övriga pristagare på galan!

Aktuellt

 • Tack för att du vaccinerar dig

  Här samlas den senaste informationen om coronapandemin som påverkar vår verksamhet. Sedan en tid tillbaka erbjuder samtliga regioner i Sverige vaccinering mot Covid-19 till alla personer över 18 år. Särnmark uppmanar alla att vaccinera sig och ta sitt ansvar för att skydda dig själv och andra.

  Läs mer
 • Fjolårets vinnare "Gösen" ger dig sina bästa solrostips

  3 meter och 94 centimeter - så hög blev vinnarsolrosen i #särnmarkssolros2020. Bakom blommans höjd finns Bengt-Gösta "Gösen" Johansson. Men hur lyckades han få sin solros så hög och vad är hans bästa tips till dig som vill försöka slå hans rekord?

  Läs mer
 • Stärkt rätt till personlig assistans för barn föreslås i nya LSS-utredningen

  Efter drygt ett års arbete har regeringens särskilde utredare Fredrik Malmberg lämnat över LSS-utredningen till socialminister Lena Hallengren. Utredningen innehåller väl genomarbetade förslag som stärker rätten till personlig assistans.

  Läs mer
 • Vinnaren i påskutmaningen korad

  Assistenten Johan var först tveksam till om han skulle passa som assistent, men nu 6 månader senare kan han inte tänka sig att göra något annat: "Det är hur underbart som helst, skulle inte vilja byta ut det mot någonting alls. Att jobba med Daniel är alltid kul då vi har så mycket gemensamt". Ett intresse som Johan och Daniel delar är musik, därför blev karaoke ett perfekt tidsfördriv för dem när Daniel inte längre kunde vara ute som förut.

  Läs mer
 • Delta i Neuropromenaden 8–16 maj

  Hashtagga oss på sociala medier så skänker vi 50 kr till neuroforskningen!

  Läs mer
Visa fler inlägg