Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Blir du vinnaren av #särnmarkhalloween?

BU! Äntligen närmar vi oss Halloween! Hur dekorerar du ditt hem för Halloween?  Brukar du klä ut dig till spöke eller något annat läskigt eller varför inte brandman eller en emoji kanske? Ha kul och var med och tävla om 3 månader gratis streaming (Netflix, Hbo eller Disney+). Ett riktigt bra pris som passar utmärkt för mysiga (eller kanske lite läskiga) höstkvällar.

Posta en bild på ditt bästa pynt eller utklädnad i Sociala medier (facebook eller instagram) och tagga oss samt använd #särnmarkhalloween.

Tävlingen pågår mellan torsdag 22 oktober och måndag 2 november och är öppen för alla. En vinnare utses under vecka 45.

Om du inte har facebook eller instagram, eller låst profil, men fortfarande vill vara med att tävla så går det lika bra att skicka in din bild via facebook-meddelande, instagram direktmeddelande eller mail på kommunikation@sarnmark.se. Ange gärna om vi får dela din bild i våra kanaler eller ej.

Må bäste tävlande vinna, lycka till!

Aktuellt

 • Nyheter om Coronapandemin: Munskydd ska användas av personliga assistenter

  Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.    

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2021 etablera ett kundråd. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • God Jul och Gott Nytt År!

  Vi på Särnmark vill önska alla kunder, assistenter, anhöriga och alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år!

  Läs mer
 • Trevlig Lucia!

  Idag vill vi önska alla trevlig Lucia och glad tredje advent! Även om det är lite annorlunda i år så kan vi ju som tur är fortfarande dricka glögg, äta pepparkakor, lyssna på julmusik, klä granen och se på Luciamorgon på tv.

  Läs mer
 • Välkommen Åsa!

  Idag säger vi välkommen till Åsa Häkänen-Wisjö som numera jobbar som kundansvarig på vårt Linköpingskontor.

  Läs mer
Visa fler inlägg