Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Delta i Neuropromenaden 8–16 maj

Hashtagga oss på sociala medier så skänker vi 50 kr till neuroforskningen!

Särnmark deltar givetvis i Neuropromenaden i år igen. Precis som förra året kommer vi att sänka 50 kronor för varje kund och assistent som ”går med oss” (fast i år på ditt håll). Bra va?

Tagga #särnmark och #neuropromenaden i sociala medier, när du lägger ut din bild på dig när du går, springer eller rullar, så är du med. Vill du dessutom att ditt lokalkontor ska vinna den interna Särnmarkskampen? Lägg då till en hashtagg med orten där ditt lokalkontor finns.

Lycka till!

Aktuellt

 • Fjolårets vinnare "Gösen" ger dig sina bästa solrostips

  3 meter och 94 centimeter - så hög blev vinnarsolrosen i #särnmarkssolros2020. Bakom blommans höjd finns Bengt-Gösta "Gösen" Johansson. Men hur lyckades han få sin solros så hög och vad är hans bästa tips till dig som vill försöka slå hans rekord?

  Läs mer
 • Stärkt rätt till personlig assistans för barn föreslås i nya LSS-utredningen

  Efter drygt ett års arbete har regeringens särskilde utredare Fredrik Malmberg lämnat över LSS-utredningen till socialminister Lena Hallengren. Utredningen innehåller väl genomarbetade förslag som stärker rätten till personlig assistans.

  Läs mer
 • Nyheter om Coronapandemin: Fortsätt följa restriktionerna även om du är vaccinerad

  Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.    

  Läs mer
 • Vinnaren i påskutmaningen korad

  Assistenten Johan var först tveksam till om han skulle passa som assistent, men nu 6 månader senare kan han inte tänka sig att göra något annat: "Det är hur underbart som helst, skulle inte vilja byta ut det mot någonting alls. Att jobba med Daniel är alltid kul då vi har så mycket gemensamt". Ett intresse som Johan och Daniel delar är musik, därför blev karaoke ett perfekt tidsfördriv för dem när Daniel inte längre kunde vara ute som förut.

  Läs mer
 • Särnmark sponsrar SMDF och "Stefan Holm bygger muskler"

  I samarbete med Stefan Holm driver just nu SMDF (Insamlingsstiftelsen för muskeldystrofiforskning) projektet "Stefan bygger muskler" där man samlar in pengar till forskningen kring sjukdomen Duchennes muskeldystrofi. Särnmark ville givetvis vara med på ett hörn och bidra till detta viktiga arbete.

  Läs mer
Visa fler inlägg