Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Öppettider i påsk

Nu är det hög tid att fylla godisäggen och pynta påskriset. Oavsett hur du väljer att fira så hoppas vi att du får en lugn och solig påskhelg,

Våra kontor håller öppet som vanligt under skärtorsdagen men håller stängt under långfredagen och måndag, annandag påsk.  Kontoren öppnar återigen på tisdag, 19 april, klockan 08:00.

Jour- och bemanningsteamet tillgängligt, varje dag, dygnet runt.

Skulle du behöva akut vikarietillsättning eller att någon annan akutsituation uppstår, når du Jour- och bemanningsteamet, dygnet runt, alla dagar på:

Telefon: 08-505 920 44

Glad påsk från alla oss på Särnmark!

Foto av PhotoMIX Company från Pexels

Aktuellt

 • Ny på jobbet: En skojare till Skåne

  Nu har Särnmark rekryterat Jannet Abdelli-Höglund som ny kundansvarig till kontoret i Höör. Hon kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef och rekryteringsspecialist på ett annat företag inom personlig assistans.
  Läs mer
 • Bowlingen som blev en fullträff

  ”Då small det!”, berättar Marvin och syftar på när han startade Västra IFFF — en bowlingklubb för funktionsvarierade i Stockholm.

  Läs mer
 • De flesta åtgärder mot Covid-19 upphör den 9 februari

  Den 9 februari upphör de flesta pandemirestriktioner och många allmänna råd tas bort.
  Det gäller bland annat deltagarbegränsningar, vaccinationsbevis och karantänskrav för symptomfria hushållskontakter. Vissa råd och rekommendationer kommer dock fortfarande finnas kvar.

  Läs mer
 • Särnmarks klädkampanj uppmärksammad i Nyhetsmorgon

  För en tid sedan var vår kund och kollega Alexander Nordin med på Nyhetsmorgon för att berätta om "Festkläder för funktionsnedsatta" som är ett initiativ Särnmark tagit fram i samarbete med klädkedjan Myrorna.

  Läs mer
 • Välkommen på jobbintervju i Solna

  Vårt kontor i Stockholm/Solna har nu rekryteringsdagar där vi söker både personer som vill jobba heltid och de som vill jobba deltid som personlig assistent.

  Läs mer
Visa fler inlägg