Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark godkända som utförare av ledsagar- & avlösarservice

Särnmark utvecklar sin verksamhet. Utöver personlig assistans och rehabilitering kommer Särnmark även erbjuda ledsagar- och avlösarservice.

I början av oktober godkände IVO Särnmarks ansökan om att få bedriva ledsagning och avlösarservice i Stockholms stad enligt LSS. Ledsagning och avlösarservice beviljas som en enskild insats med kommunen som huvudman.


Bryta social isolering och förhindra utanförskap 
Det främsta syftet med ledsagning är att bryta det utanförskap och den sociala isolering som personer med funktionsnedsättning riskerar att hamna i. Beslutet om ledsagning innebär att man har tillgång till en ledsagare ett visst antal timmar per vecka. Under dessa timmar ska ledsagaren och den enskilde genomföra aktiviteter som bidrar till ett mer aktivt liv utanför hemmet, som att till exempel gå på bio eller konsert. 

 

Avlastning i hemmet

Avlösarservice riktar sig till dig som ger stöd och service till en närstående i hemmet. Med avlösning har du möjlighet att lämna över omvårdnaden till en annan person som tillfälligt tar över ditt ansvar.  

 

Är du intresserad av att veta mer? 

Kontakta Senad Beslic, kundansvarig på Särnmark, telefon: 08-505 920 13 eller e-post: senad.beslic@sarnmark.se

 

Vill du jobba hos oss?

Om du idag jobbar som personlig assistent på Särnmark finns det en möjlighet att utöka din anställning med uppdrag inom ledsagar- och avlösarservice. Du som är intresserad av att jobba för Särnmark som personlig assistent, ledsagare eller avlösare är varmt välkommen att ansöka till de tjänster vi utannonserar. De aktuella tjänsterna finner du här

 

 

Aktuellt

 • Fika på fettisdag - alla Särnmarks kontor plus Falun

  Varmt välkommen på fettisdagsfika!

  Läs mer
 • Få koll på läget - Föreläsning om LSS och personlig assistans

  Under en timme belyser vi flertalet delar kring LSS och personlig assistans ur två perspektiv. Denna föreläsning är intressant oavsett om man har förkunskaper eller inte.

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2020 etablera ett kundråd där ett tiotal kunder från olika delar av Sverige kommer att delta. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • 100% transparens på assistanskoll.se

  Med ledorden transparens, trygghet och inflytande som genomsyrar vår verksamhet så är vi givetvis extra glada över att vi nu nått 100% transparens på assistanskoll.se. Därmed toppar vi transparensindex-listan av de 247 bolag som är listade totalt på sajten. Surfa in på www.assistanskoll.se för mer info.

  Läs mer
 • God fortsättning

  Vi på Särnmark önskar er alla god fortsättning och hoppas att det nya året blir ett bra år för oss alla!

  Läs mer
Visa fler inlägg