Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark godkända som utförare av ledsagar- & avlösarservice

Särnmark utvecklar sin verksamhet. Utöver personlig assistans och rehabilitering kommer Särnmark även erbjuda ledsagar- och avlösarservice.

I början av oktober godkände IVO Särnmarks ansökan om att få bedriva ledsagning och avlösarservice i Stockholms stad enligt LSS. Ledsagning och avlösarservice beviljas som en enskild insats med kommunen som huvudman.


Bryta social isolering och förhindra utanförskap 
Det främsta syftet med ledsagning är att bryta det utanförskap och den sociala isolering som personer med funktionsnedsättning riskerar att hamna i. Beslutet om ledsagning innebär att man har tillgång till en ledsagare ett visst antal timmar per vecka. Under dessa timmar ska ledsagaren och den enskilde genomföra aktiviteter som bidrar till ett mer aktivt liv utanför hemmet, som att till exempel gå på bio eller konsert. 

 

Avlastning i hemmet

Avlösarservice riktar sig till dig som ger stöd och service till en närstående i hemmet. Med avlösning har du möjlighet att lämna över omvårdnaden till en annan person som tillfälligt tar över ditt ansvar.  

 

Är du intresserad av att veta mer? 

Kontakta Senad Beslic, kundansvarig på Särnmark, telefon: 08-505 920 13 eller e-post: senad.beslic@sarnmark.se

 

Vill du jobba hos oss?

Om du idag jobbar som personlig assistent på Särnmark finns det en möjlighet att utöka din anställning med uppdrag inom ledsagar- och avlösarservice. Du som är intresserad av att jobba för Särnmark som personlig assistent, ledsagare eller avlösare är varmt välkommen att ansöka till de tjänster vi utannonserar. De aktuella tjänsterna finner du här

 

 

Aktuellt

 • Ändrade öppettider 23 september

  Den 23 september har vi öppet mellan klockan 08:00 - 10:00 och stänger sedan kontoren då vi har planeringsdag. 

  Läs mer
 • Malins glutenfria blåbärstårta

  Vår kundansvariga, Ingeborg Berggren, blev så förtjust i en tårta som en assistent vid namn Malin bjöd på under ett personalmöte att hon nu vill dela med sig av receptet till er alla. Tack Malin för den goa tårtan och för att du delar med dig av ditt recept!

  Läs mer
 • Solrostävlingen avslutas 15 september

  Tisdag den 15 september mäter du din solros för sista gången i denna tävling och följer instruktionerna nedan.

  Läs mer
 • Särnmark utser Elin till årets förebild 2020

  Motiveringen av att utse Elin till årets förebild 2020 lyder:
  “Med uppriktighet och passion berättar Elin om hur det är att leva med reumatisk sjukdom. Genom sin blogg och sociala medier delar hon med sig av både det som är bra och det som är dåligt. Elin visar gång på gång att det mesta är möjligt om man vill.”

  Vi ringde upp Elin för att prata om att blogga om att leva med reumatisk sjukdom, och att göra det med en positiv inställning. Varför började Elin med bloggen och hur har den påverkat henne och andra?

  Läs mer
 • Ny styrelseledamot: Inga-Kari Fryklund

  Vi på Särnmark vill välkomna Inga-Kari Fryklund som ny styrelseledamot i Särnmarks styrelse. Inga-Kari kommer närmast från Vårdföretagarna där hon var förbundsdirektör mellan åren 2010-2020. Vi ringde upp Inga-Kari för att lära känna henne lite mer.

  Läs mer
Visa fler inlägg