Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark startar upp ett kundråd

Särnmark kommer under 2020 etablera ett kundråd där ett tiotal kunder från olika delar av Sverige kommer att delta. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

Vårt mål är att tillsammans skapa den bästa personliga assistansen. Kundrådet kommer ledas av Särnmarks Driftchef, Stefan Jangenheim, och kommer träffas en gång per kvartal på Särnmarks huvudkontor i Solna. Vid stort intresse kommer rådmedlemmar bytas ut efter 2 möten så att alla har möjlighet att vara delaktiga. För att kunder från hela landet ska ha möjlighet att delta kommer Särnmark stå för eventuella resekostnader.

Är du intresserad av att bidra till Särnmarks fortsatta utveckling som assistansanordnare? Skicka då ett mejl eller brev till Stefan Jangenheim där du också kort motiverar varför du vill vara med i rådet. Vi ser gärna att du inkommer med ditt intresse snarast möjligt.

E-post:  stefan.jangenheim@sarnmark.se
Post: Särnmark, ATT: Stefan Jangenheim, Box 1393, 171 27 Solna

Aktuellt

 • Särnmarks Hållbarhetsrapport för 2019: Tillsammans är nyckeln för en hållbar framtid

  Särnmarks övergripande ambition med verksamheten är att bidra till att skapa ett bra liv för våra kunder. Ett liv där varje kund, så långt det går, ges möjlighet att själv styra över sitt eget liv. Vi anser att det är grunden för alla som vill kunna leva som andra, bland andra, i vårt samhälle.

  Våra grundare Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm äger fortfarande företaget och deras stora intressepolitiska engagemang gör skillnad, inte bara för våra kunder utan även för andra personer som behöver personlig assistans. På så sätt tar vi en aktiv roll i samhället och bidrar till en hållbar välfärd. Nu gör vi även detta på ett nytt sätt genom att presentera en Hållbarhetsrapport för verksamhetsåret 2019.

  Läs mer
 • Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 3 juli

  Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Vi uppdaterar information och kommunicerar med våra personliga assistenter och kunder så ofta det behövs. 

  Läs mer
 • Mycket nöjda kunder hos Särnmark - enligt oberoende undersökning

  ” Helt suveränt bolag. Önskar att jag fått kontakt med dem tidigare”

  Läs mer
 • Glad midsommar!

  Vi önskar glad midsommar och påminner om att kontoren håller stängt i morgon fredag 19/6 (midsommarafton). Jour - och bemanningsteamet är tillgängliga dygnet runt som vanligt.

  Läs mer
 • Vi önskar trevlig helg!

  Vi vill passa på att önska alla en trevlig Kristi himmelsfärdshelg och informera om våra öppettider under långhelgen.

  Läs mer
Visa fler inlägg