Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark startar upp ett kundråd

Särnmark kommer under 2020 etablera ett kundråd där ett tiotal kunder från olika delar av Sverige kommer att delta. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

Vårt mål är att tillsammans skapa den bästa personliga assistansen. Kundrådet kommer ledas av Särnmarks Driftchef, Stefan Jangenheim, och kommer träffas en gång per kvartal på Särnmarks huvudkontor i Solna. Vid stort intresse kommer rådmedlemmar bytas ut efter 2 möten så att alla har möjlighet att vara delaktiga. För att kunder från hela landet ska ha möjlighet att delta kommer Särnmark stå för eventuella resekostnader.

Är du intresserad av att bidra till Särnmarks fortsatta utveckling som assistansanordnare? Skicka då ett mejl eller brev till Stefan Jangenheim där du också kort motiverar varför du vill vara med i rådet. Vi ser gärna att du inkommer med ditt intresse snarast möjligt.

E-post:  stefan.jangenheim@sarnmark.se
Post: Särnmark, ATT: Stefan Jangenheim, Box 1393, 171 27 Solna

Aktuellt

 • Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 25 mars

  Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Information har gått ut till alla våra personliga assistenter och kunder. 

  Läs mer
 • Vill du göra en samhällsinsats som personlig assistent?

  Vill du, eller vet du någon annan som vill göra en samhällsinsats i tider som dessa? Ansök om att jobba som personlig assistent hos oss!

  Läs mer
 • Till dig som arbetar hos oss som personlig assistent!

  Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs! Just nu har vi ett stort behov av personer som kan arbeta extra hos våra kunder.

  Läs mer
 • Inga aktiviteter och utbildningar till och med sista april

  Vi på Särnmark har valt att, på grund av det rådande läget gällande coronaviruset COVID-19, inte hålla några aktiviteter eller utbildningar från och med  idag 13 mars till och med 30 april 2020. Vi undanber oss även oanmälda besök till alla Särnmarks kontor under denna period.

  I dagsläget lägger vi istället allt fokus på våra kunder och assistenters hem- och arbetsmiljö. Detta för att säkerställa att våra kunder fortsatt får den bästa möjliga assistansen.

   

  Läs mer
 • Ny regeringsproposition om utökad rätt till personlig assistans

  Regeringen föreslår nu i en proposition att hela hjälpbehovet för de grundläggande behoven andning och sondmatning ska ge rätt till personlig assistans. Lagändringen föreslås börja gälla den 1 juli 2020.

  I dagsläget är det bara de delar som bedöms vara tillräckligt intigritetsnära som ger rätt till personlig assistans för de grundläggande behoven andning och sondmatning, men det vill regeringen nu ändra på för att stärka rätten till personlig assistans.

  Läs mer
Visa fler inlägg